LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Školska godina 2024./2025.

Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje stipendije u tri kategorije, do 70 eura mjesečno

Zahtjevi za stipendije mogu se podnijeti isključivo na propisanim obrascima koji su dostupni uz natječaj, a kandidati se mogu prijaviti samo za jednu kategoriju stipendije.

Zahtjevi za stipendije mogu se podnijeti isključivo na propisanim obrascima koji su dostupni uz natječaj, a kandidati se mogu prijaviti samo za jednu kategoriju stipendije.

Krapinsko-zagorska županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola za nadolazeću školsku godinu 2024./2025. Natječaj se odnosi na tri kategorije stipendija, a zahtjevi se mogu podnositi do 14. listopada 2024. godine.

Stipendije su raspodijeljene u tri kategorije. Prva kategorija obuhvaća 30 stipendija za nadarene učenike, u iznosu od 60 eura mjesečno. Druga kategorija nudi 30 stipendija učenicima prema socijalnom kriteriju, također u iznosu od 60 eura mjesečno. Treća kategorija namijenjena je učenicima koji su u školskoj godini 2024./2025. upisali prvi razred jednog od deficitarnih zanimanja, a iznos te stipendije iznosi 70 eura mjesečno.

Grad Novi Marof dijeli sto stipendija srednjoškolcima za deficitarna zanimanja



Zahtjevi za stipendije mogu se podnijeti isključivo na propisanim obrascima koji su dostupni uz natječaj, a kandidati se mogu prijaviti samo za jednu kategoriju stipendije. Pravilnik o dodjeli stipendija, kao i svi potrebni obrasci i prilozi, nalaze se uz tekst natječaja objavljen na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije.

Zaklada „Dr. Viktor Ružić” dodjeljuje stipendije: srednjoškolcima 200 eura mjesečno, studentima još i više



Zahtjev se podnosi putem pošte preporučeno ili osobno na adresu Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije u Zaboku. Zahtjevi će biti razmatrani samo ako su potpuno dokumentirani, stoga se svi zainteresirani učenici i njihovi roditelji pozivaju da pažljivo prouče natječaj i dostave potrebne dokumente unutar zadanog roka.
IZVOR: KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA