LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt MLADI ZA MLADE

Doznajte kako vam organizacije civilnog društva mogu pomoći!

U tijeku su prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će u ponedjeljak u 14:00 održati Kristina Mihaljević.

U tijeku su prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će u ponedjeljak u 14:00 održati Kristina Mihaljević.

Centar za razvoj mladih organizira online predavanje na temu Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći – pozitivne promjene u lokalnoj zajednici. Održat će se u ponedjeljak, 31. svibnja, s početkom u 14:00 na platformi Zoom.

Predavačica je Kristina Mihaljević, mag. paed. soc, voditeljica edukacijskih i prevencijskih programa u Ženskoj sobi – Centru za seksualna prava. Diplomirala je socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Provodi predavanja, radionice, treninge i edukacije s djecom, mladima, studentima/icama, stručnjacima/kinjama na području prevencije, prepoznavanja i suzbijanja nasilja (s naglaskom na seksualno i elektroničko nasilje), rodne ravnopravnosti i volontiranja u organizacijama civilnog društva.

Ovo predavanje jedna je od aktivnosti projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti kroz koji CERM radi na educiranju mladih u nepovoljnom položaju – pospješuje njihove kompetencije za zapošljavanje kao i kompetencije za smostalan život – te na senzibiliziranju javnosti po pitanju problematike socijalne isključenosti. Jedan je od ciljeva, dakle, pomoći im u pripremi za samostalan život, zbog čega je, između ostalog, organizirano predavanje Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći – pozitivne promjene u lokalnoj zajednici.

Sudjelovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebno prijaviti se ispunjavanjem obrasca. Sudionici će na dan održavanja predavanja dobiti poveznicu za pristupanje Zoomu na svoje e-mailove.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnim uredom Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.