LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CHARITY STREAMERI

Donirajte uz gaming – gaming zajednica sudjeluje u humanitarnom live streamu za udrugu Veliko srce malom srcu!

Ovogodišnji 12-satni Streamatron u organizaciji Good Gamea počinje u srijedu, 21. prosinca s početkom u 12 sati, a može se pratiti na njihovom službenom Twitch kanalu.

Ovogodišnji 12-satni Streamatron u organizaciji Good Gamea počinje u srijedu, 21. prosinca s početkom u 12 sati, a može se pratiti na njihovom službenom Twitch kanalu.

Ljubitelji esporta povodom nadolazećih blagdana udružit će snage u još jednom humanitarnom gaming streamu – Streamatronu kako bi prikupili sredstva za udrugu Veliko srce malom srcu.

 

Odabrana udruga

 

Udruga Veliko srce malom srcu humanitarna je udruga koja objedinjuje liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Prikupljanjem sredstava nastoje pribaviti uređaje potrebne za liječenje ili neophodne lijekove te pružiti psihološku pomoć roditeljima djece.

 

Zdravstveno stanje takve djece nije izlječivo, već je potreban niz aktivnosti poput serija operacija, lijekova i konstantan nadzor kojima se djetetovo stanje prati, pravilno i pravodobno tretira i liječi kako bi imali mogućnost barem djelomično živjeti život poput druge djece. Zato se gaming zajednica odlučila donirati upravo toj udruzi.

 

Naša očekivanja od sudjelovanja na Streamatronu su probuđivanje svijesti kod građana o postojanju problematike djece sa srčanim greškama te da prikupljenim donacijama omogućimo daljnji rad naše udruge, postizanje ciljeva i pružanje podrške roditeljima, rekla nam je Mirela Dežman, voditeljica udruge Veliko srce malom srcu za grad Zagreb.

Charity streameri

 

U ovogodišnjem izdanju Streamatrona ljubitelji gaminga mogu očekivati njima već poznata lica kao što su MarkoKC, Lavvek, Don Rižoto, Duki, Chempo, Aryssa, Tetka, Iggibigs, Stoskoo i mnogi drugi.

 

Osim istaknutih gamera i influencera, streamu će se u segmentu CEO CS:GO pridružiti i lica IT-a i biznisa Hrvatske, Antonio Perić-Mažar – Locastic, Branimir Karačić – Envy, Bruno Kovačić – Axilis, Leonardo Bujas – Esport Adria, Ivan Lulić – Superology, Tomislav Gojević – Fury Studios, Luka Abrus – Five, Vladimir Peruško – Nanobit, Vlatko Košturjak – Diverto i Nikola Stolnik – Good Game.

 

Gosti streamatrona okušat će svoju sreću u svima nam poznatim naslovima poput CS:GO, Rocket League, Valorant, Tekken i Stumble Guys, a u sklopu novog segmenta na Streamatronu – live podcasta, gosti će podijeliti svoja iskustva s esportom u Hrvatskoj i regiji, behind the scenes streaminga i izrade sadržaja, kako je biti žena u gamingu i mnoga druga. To je idealna prilika za sve ljubitelje esporta da uz igru i action packed stream podrže i jedan plemeniti cilj.

 

Pridružite se Streamatronu na Good Game Twitch kanalu od 12 sati, a sve dodatne informacije kao i raspored streama možete pronaći na webu Streamatron.good.game.