LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Crowdfunding“ kampanja

Donacijama za Choco Bar pomažete osobama s invaliditetom, a dobivate „čokoladno“ pivo

Otvaranje Choco Bara omogućit će zapošljavanje novih pet osoba, a posjetitelji će moći kušati brojne čokoladne poslastice. Podržite i vi inicijativu svojom donacijom za širok spektar Hedoninih čarolija.

Otvaranje Choco Bara omogućit će zapošljavanje novih pet osoba, a posjetitelji će moći kušati brojne čokoladne poslastice. Podržite i vi inicijativu svojom donacijom za širok spektar Hedoninih čarolija.

Crowdfunding kampanja za opremanje Choco Bara u središtu Križevaca u prva je 24 sata prikupila donacija u protuvrijednosti preko 3000 američkih dolara, što je 60 posto željenog iznosa potrebnog za opremanje kuhinje i šanka, odnosno, za kupnju pećnice i točionika za vruću čokoladu. Njezino je otvaranje planirano za jesen 2017. godine

Otvaranje će omogućiti zapošljavanje još pet osoba, od kojih su dvije osobe s invaliditetom. Bar je zamišljen kao mjesto za okupljanje i uživanje u raznovrsnoj ponudi vrhunskih proizvoda križevačke čokolaterije. Posjetitelji će imati priliku kušati brojne čokolade i praline, domaće kolače i najfiniju toplu čokoladu.

– Želimo da naš Choco Bar bude mjesto uvažavanja različitosti koje će okupljati sve ljubitelje čokolade. Želimo otvoriti nova radna mjesta i biti pozitivan primjer drugima. Želimo nastaviti proizvoditi čokolade i praline za još širu publiku. – ističe Đurđica Božić iz čokolaterije Hedona.

Podržite i vi inicijativu svojom donacijom, a zauzvrat vam se nudi širok spektar Hedoninih čokoladnih čarolija. Ovisno o visini donacije, svaki podržavatelj akcije dobit će čokoladne proizvode, ali i druge poslastice, poput posebnog čokoladnog piva koje priprema Križevačka udruga pivara te suvenire čipkanog srca koje izrađuju Križevačke čipkarice.

Čokolaterija Hedona d.o.o. socijalno je poduzeće koje je osnovala Udruga invalida Križevci u veljači 2013. sa željom da se tu ponajprije zapošljavaju osobe s invaliditetom. Do svibnja 2015. u poduzeću je bilo zaposleno šest osoba, no kako je tržište prepoznalo kvalitetu proizvoda i kako se poslovanje počelo širiti, javila se potreba za zaposlenjem još dviju osobe. Hedona trenutno broji devet zaposlenih, od kojih je šest osoba s invaliditetom.

FOTO: HEDONA