LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus u školama

Dio škola prelazi na nastavu na daljinu, ministar Fuchs produžit će zimske praznike

Međimurski školarci prelaze na online nastavu, dok će se svi hrvatski školarci nešto duže zadržati na zimskim praznicima.

Međimurski školarci prelaze na online nastavu, dok će se svi hrvatski školarci nešto duže zadržati na zimskim praznicima.

Međimurska županija već je neko vrijeme, prema dnevnim podacima lokalnog stožera, među najgorima po pitanju koronavirusa Ne čudi, stoga, odluka Stožera civilne zaštite Međimurske županije da srednje škole prelaze na nastavu na daljinu, kako piše emedjimurje.

Odluka Stožera stupa na snagu od ponedjeljka, 30. studenog, i bit će na snazi do 14. prosinca. Poželjno je, kako je otkrila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Blaženka Novak, da se nastava što je više moguće odvija u prijepodnevnoj smjeni.

Ovo nije jedina novost što se tiče obrazovanja jer, doznaje Index.hr, iz Ministarstva znanosti i obrazovanja potvrđeno je da će se zimski praznici produžiti za tjedan dana pa će učenici umjesto 11. u školske klupe ponovno sjesti 18. siječnja. Zbog te odluke školarci neće imati praznike u veljači od 23. do 26. veljače.
FOTO: UNSPLASH