LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualni ženski poduzetnički centar

Besplatne edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike

Program edukacija uključuje teme poput izrade poslovnoga plana, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, prodajnih tehnika i još mnogih drugih prilagođenih potrebama svake poduzetnice i poduzetnika i onih koji će to tek biti.

Program edukacija uključuje teme poput izrade poslovnoga plana, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, prodajnih tehnika i još mnogih drugih prilagođenih potrebama svake poduzetnice i poduzetnika i onih koji će to tek biti.

Virtualni ženski poduzetnički centar provodi jesenski ciklus besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve koji to žele biti, u sklopu projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva koji provodi u suradnji s jedinicama lokalne samouprave.

U proljetnom dijelu edukacija odrađeno je više od 70 sati besplatnih radionica i predavanja u Lipiku, Novoj Gradiški i Zaprešiću, i to za više od 80 polaznica. Od ove jeseni nastavljaju se besplatne edukacije kojima se u projektu pridružila i Petrinja, a uskoro kreću i u ostalim gradovima Hrvatske.

Prva jesenska besplatna edukacija u Petrinji održat će se, uz veliku potporu Grada Petrinje i gradonačelnika g. Darinka Dumbovića, u organizaciji Virtualnog ženskog  poduzetničkog centra na temu Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha u petak, 15. rujna 2017. u Zelenoj kući, Turkulinova 1, Petrinja, od 16:00 do 20:00 sati.

Prva jesenska besplatna edukacija u Novoj Gradiški održat će se, uz veliku potporu Grada Nove Gradiške i gradonačelnika g. Vinka Grgića, u organizaciji Virtualnog ženskog  poduzetničkog centra na temu Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha u ponedjeljak, 18. rujna 2017. u prostorima Vijećnice Grada Nove Gradiške, Trg Kralja Tomislava 1, Nova Gradiška, od 16:00 do 20:00 sati.

Program edukacija uključuje teme poput izrade poslovnoga plana, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, prodajnih tehnika, brandiranja, izgradnje vizualnog identiteta, osnova marketinga i odnosa s javnošću, važnosti digitalnog komuniciranja, kako povlačiti sredstva iz EU fondova, važnosti kreativnosti u poduzetništvu, kako učinkovito pregovarati, tko su moji klijenti i kupci i još mnogih drugih prilagođenih potrebama svake poduzetnice i poduzetnika i onih koji će to tek biti.

– Edukacije koje organiziramo, osim informativno – obrazovnog karaktera, nose obilježja motivirajuće i organizacijske radionice čime će polaznici unaprijediti svoje profesionalne živote, te preuzeti odgovornost za poslovne aktivnosti na učinkovitiji način od dosadašnjeg u poduzetništvu te dobiti poticaj za otvaranje svojih tvrtki i obrta ako još ne posluju na realnom tržištu. – poručuju iz Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Stručni predavači Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, koji su i sami poduzetnici s bogatim poslovnim iskustvom, pripremaju i pripremit će polaznike za brojne izazove tržišta, od trenutka kada se sa svojim proizvodima i uslugama nađu na njemu, ali i ako imaju svoj poduzetnički projekt već godinama.

Svi zainteresirani za pohađanje edukacija mogu predavanjima slobodno nazočiti, uz prethodnu prijavu za edukacije na mail info@poduzetnica.hr. Dodatne informacije potražite na službenim stranicama Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

FOTO: PIXABAY