LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Udruga ZAMISLI će i ove godine, kroz program Regionalnog info-centra za mlade Zagreb, u suradnji sa Športsko-rekreacijskim centrom Šalata obilježiti 12. kolovoza Međunarodni dan mladih.

Povodom Međunarodnog dana mladih, u 18 sati, organizirat će se kviz u raznim kategorijama znanja gdje će prijavljeni moći pokazati svoje opće znanje. Prijava je besplatna, ekipe su od najviše 5 članova, a najbolje očekuju nagrade. Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na e-mail udruga@zamisli.hr s navedenim nazivom ekipe, imenima igrača i kontakt brojem. Istog dana je od 13:30 do 17:30 sati, uz predočenje osobne iskaznice, mladima od 15 do 30 godina osiguran besplatan ulaz na bazene.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine proglasila je 12. kolovoza Međunarodnim danom mladih s ciljem ukazivanja na probleme s kojima se susreću mladi. Prvi Međunarodni dan mladih na inicijativu UN-a obilježen je 2000. godine i otad se svake godine održavaju različite akcije širom svijeta. Mladi su društvena skupina koju u Republici Hrvatskoj, prema Nacionalnom programu za mlade za razdoblje od 2014. do 2017, čine svi građani Republike Hrvatske u dobi od 15 do 30 godina.

Program Regionalnog info-centra za mlade Zagreb financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi ga Udruga ZAMISLI u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Proni centrom za socijalno podučavanje Osijek i Mrežom udruga Zagor.

FOTO: WIKIPEDIA