LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putuj i štedi

Arriva uvela program vjernosti s kojim te nagrađuje za svaku vožnju

Članstvo u Arriva loyalty programu može se realizirati putem web stranice, mobilne aplikacije ili u jednoj od 33 poslovnice u Hrvatskoj.

Članstvo u Arriva loyalty programu može se realizirati putem web stranice, mobilne aplikacije ili u jednoj od 33 poslovnice u Hrvatskoj.

Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi, uveo je program vjernosti pod sloganom Vjernost koja pokreće. Kroz Arriva loyalty program članovi stječu nagradne bodove pri svakoj kupnji karte, a sakupljene bodove u bilo kojem trenutku mogu iskoristiti i njima umanjiti ukupan iznos svog idućeg računa. Posebne pogodnosti i nagrade, kako Arrive, tako i njezinih partnera, dodatni su benefiti koji dolaze s članstvom u Arrivinom programu nagrađivanja vjernosti. Ovime je Arriva postala prva javno-prijevoznička tvrtka u Hrvatskoj koja je uvela program nagrađivanja vjernosti korisnika. 
 

Pogodnosti članstva

Novo poglavlje u pristupu svojim korisnicima Arriva otvara uvođenjem Arriva loyalty programa. Članstvo u njemu je besplatno i dobrovoljno, a članovi putem virtualne ili fizičke kartice sakupljaju nagradne bodove. Nagradni bodovi dobivaju se za svaku kupljenu kartu, odnosno na ukupan iznos računa. Sakupljene bodove, odnosno njihovu kunsku protuvrijednost članovi mogu koristiti u svakom trenutku kao popust prilikom buduće kupnje karata.

Sve nove članove programa Arriva časti poklonom dobrodošlice – 35 bodova na kartici, dok će korisnici a-iskaznice u trenutku njezine zamjene Arriva loyalty karticom postati bogatiji za 50 bodova. S isto toliko nagradnih bodova, Arriva će članovima programa dopuniti karticu i povodom njihovog rođendana.

Od ostalih benefita u kojima mogu uživati članovi Arriva loyalty kluba programa svakako treba spomenuti kupone, nagrade Arrive i turističke agencije Arriva travel, kao i ekskluzivne ponude Arrivinih partnera.

Korisnici su oduvijek bili u fokusu našeg poslovanja. Njihovo zadovoljstvo, baš kao i vjernost, naš je glavni pokretač i motivator. Smanjeni opseg poslovanja uslijed pandemije iskoristili smo za razvoj programa kojim im želimo zahvaliti na lojalnosti, ali ih i potaknuti da se u što većoj mjeri vrate putovanjima. - izjavio je Dražen Divjak, generalni direktor Arrive Hrvatska u čijem su sastavu tvrtke Autotrans i Panturist.


Jednostavno korištenje nagradnih bodova

Sa svakom kupljenom kartom i svakim novim putovanjem, članu Arriva loyalty programa povećava se bodovni saldo na kartici. To znači da, tko više putuje, svoju putnu kartu može dobiti i besplatno. No, jednako tako, u svakom trenutku sakupljene bodove može iskoristiti i umanjiti iznos računa. Za to je samo potrebno upisati u košaricu broj Arriva loyalty kartice prilikom online kupnje ili predočiti istu na prodajnom mjestu Arrive.

 

Više mogućnosti učlanjenja  

Arriva je svojim korisnica omogućila više načina učlanjenja, imajući u vidu njihove navike.Oni koji radije koriste digitalna rješenja, učlanjenje u program vjernosti mogu izvršiti putem mrežne stranice  ili mobilne aplikacije Arriva Croatia i u svega nekoliko klikova izraditi svoju virtualnu karticu te početi sakupljati bodove i uživati u pogodnostima koje im ona pruža.

Svi korisnici koji, radi informiranja i kupnje karata, često svraćaju na prodajna mjesta Arrive, u program vjernosti mogu se uključiti ispunjavanjem pristupnice na nekoj od 33 lokacije koliko ih Arriva ima diljem Hrvatske. Istog trenutka dobit će svoju loyalty karticu koju odmah mogu početi koristiti.

Više informacija o Arriva loyalty programu očekuje vas na službenoj web stranici