LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova domaća aplikacija

Aplikacija CityHub – Sve što jedan grad treba

Aplikacija CityHub posebno je korisna studentima jer im omogućuje da se što bolje snađu u novom okruženju i da budu u toku sa svim novostima.

Aplikacija CityHub posebno je korisna studentima jer im omogućuje da se što bolje snađu u novom okruženju i da budu u toku sa svim novostima.

CityHub je modularni cloud servis koji objedinjava gradske službe na jednom mjestu. Radi se o novoj domaćoj aplikaciji koja se sastoji od nekoliko modula:

  • Komunalno redarstvo
  • Gradske vijesti
  • Gradski vodič

Komunalno redarstvo:

Uslikajte problem, izaberite kategoriju problema i prijavite ga nadležnoj službi. Gradski administrator aplikacije CityHub nakon toga provjerava ispravnost prijave i proslijeđuje komunalnoj službi ili servisu koji je nadležan za taj problem. Lokacija na kojoj se nalazi prijavljeni problem automatski se registrira i tako šalje nadležnoj službi kako bi ona u što kraćem roku ispravila uočenu nepravilnost i riješila problem. Prijava problema potpuno je anonimna, što je još jedna pozitivna stvar.

Gradske vijesti:

Svaki grad može obavijestiti svoje građane o događajima u gradu, ili da će biti nestanka struje, ili da će možda glavna ulica biti zatvorena za vrijeme održavanja ulica. News modul je savršen način informiranja građana o svemu što će se dogoditi. Građani će dobiti “push” obavijest u CityHub mobilnoj aplikaciji ili obavijest putem maila o odgovarajućoj vijesti.

Gradski vodič:

Istražite najbolje u vašem gradu. Svaki grad može definirati vlastite kategorije (barovi, restorani, hoteli, galerije, i još mnogo toga). U svakoj od kategorija možete dodati stavki koliko god želite s informacijama, geolokacijama, i "walk-by" navigacijom. Ovaj modul posebno je interesantan svim onim studentima koji studiraju izvan mjesta prebivališta te im omogućuje jednostavnije i brže snalaženje unutar grada.

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti putem iOS i Android platforme, dok se u budućnosti planira izlazak i na Windows uređajima. Popis gradova gdje je CityHub prisutan može se pogledati na službenoj stranici aplikacije ili na Facebook stranici gdje možete biti u toku sa svim novostima. Cilj CityHuba je postati dostupan u cijeloj Republici Hrvatskoj te svim zainteresiranim gradovima i njegovim stanovnicima omogućiti da učine svoj grad ljepšim mjestom. 

FOTO: CITYHUB