LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

IEEE Studentski Ogranak Zagreb

IEEE Studentski Ogranak Zagreb - Studentski.hr
sb.zagreb@ieee.org
(+385) 95 888 9497

IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) je međunarodna neprofitna profesionalna organizacija čiji je cilj unaprjeđenje tehnologije i znanja u polju elektrotehnike i računarstva. Sa više od 395,000 članova iz 150 zemalja (uključujući 70.000 studenata), najbrojnija je tehnička profesionalna organizacija na svijetu. U sklopu IEEE Hrvatske sekcije, na Sveučilištu u Zagrebu djeluje IEEE Studentski ogranak Zagreb.

Ogranak kao svoju misiju postavlja stvaranje svijesti o mogućnostima koje pružaju karijere na polju tehnologije. Kako bi to ostvario, IEEE-SO Zagreb kroz niz aktivnosti želi stvoriti mogućnosti za potpuniju preobrazbu pojedinca od studenta do stručnjaka sa karijerom. Nudi kombinaciju odabranih resursa za rad i mogućnosti za upoznavanje sa kolegama iz cijelog svijeta, uz stjecanje znanja i vještina za borbu na tržištu znanja.

Putem svojih članova širom svijeta, IEEE je vodeći autoritet na područjima od računalnih znanosti, biomedicinskih tehnologija i telekomunikacija, preko električne snage, potrošačke elektronike i mnogih drugih. Članovi se oslanjaju na IEEE kao izvor pouzdanih tehničkih informacija, profesionalnih istraživanja i usluga. Kako bi poticao interes za inženjerska zanimanja, IEEE također pomaže studentima na fakultetima i sveučilištima po cijeloj zemlji. Naši ciljevi također obuhvaćaju buduće članove i organizacije koje će koristiti naše usluge, sudjelovati na konferencijama i ostalim IEEE aktivnostima.