LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Šestotjedni plan vježbanja

Veličanstveni Thor daje vam priliku da dovedete tijelo do savršenstva unutar vlastitog doma

Chris Hemsworth nudi vam besplatan šestotjedni program na njegovoj najnovijoj aplikaciji za vježbanje. Pametno iskoristite vrijeme u izolaciji, ostanite doma i izgledajte bolje nego ikad!

Chris Hemsworth nudi vam besplatan šestotjedni program na njegovoj najnovijoj aplikaciji za vježbanje. Pametno iskoristite vrijeme u izolaciji, ostanite doma i izgledajte bolje nego ikad!

S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, ne samo kod nas već u cijelome svijetu, primorani smo ostati doma i biti odgovorni. Umjesto da samo gledamo u računala i televizijske ekrane, vrijedilo bi malo i vježbati jer, kako znamo, u zdravom tijelu zdrav je duh. Chris Hemsworth, mnogima poznat kao Veličanstveni Thor, nudi besplatan šestotjedni program na njegovoj najnovijoj aplikaciji za vježbanje.

Popularni glumac pokrenuo je aplikaciju naziva Centr u suradnji sa svojom suprugom Elsom Pataky, a aplikacija nije posvećena samo fitnessu već i meditaciji te zdravoj prehrani. Više o aplikaciji i zašto uopće nudi besplatan program Chris Hemsworth podijelio je na društvenim mrežama.

– Centr je nastao kako bi sreću i zdravlje učinio pristupačnima svima i nadam se da će vam to olakšati nošenje s globalnom zdravstvenom krizom. Mislim da je sad važnije nego ikad posvetiti se kretanju, hranjivosti i mentalnom fitnessu.

Osim besplatnog šestotjednog programa, koji je očigledan plus, posebnost ove aplikacije osobni je pristup svakom korisniku, a ne šteti ni informacija da ćete na raspolaganju imati i savjete nekih od najboljih svjetskih stručnjaka iz područja fitnessa, ali i zdravlja. Primat ćete i motivacijske poruke uz koje nećete odustati te ćete napokon postići rezultate kakve ste već dugo priželjkivali.

Iskoristite ovo vrijeme koje provodite doma i dovedite svoje tijelo do savršenstva. Svi zainteresirani pristupnicu mogu ispuniti na stranici Hemsworthova programa i isprobati taj program. Tijelo boga munje nikad nije bilo tako nadomak ruci, stoga, bacite se na vježbanje!

FOTO: FLICKR