LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROCES ZDRAVSTVENE NJEGE

Studentice sestrinstva iz Pule pokrenule stranicu za lakše svladavanje kolegija, uručene su im zahvalnice

Ponudile su sadržaje propisane izvedbenim nastavnim planom i prezentirale ga na nov, kreativan i zanimljiv način, a ovaj tjedan dobile su i svoje zaslužene zahvalnice.

Ponudile su sadržaje propisane izvedbenim nastavnim planom i prezentirale ga na nov, kreativan i zanimljiv način, a ovaj tjedan dobile su i svoje zaslužene zahvalnice.

Ideju da se studentima ponude sadržaji kroz web stranicu pokrenule su studentice preddiplomskog stručnog studija sestrinstva pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Riječ je o studenticama Katarini Vuk, Kristini Mik, Loreni Dukmenić i Tatjani Jurić, a na tom putu mentorirala ih je Dijana Majstorović, v. pred. Ponudile su sadržaje propisane izvedbenim nastavnim planom za Proces zdravstvene njege i prezentirale ga na nov, kreativan i zanimljiv način. Ovaj utorak, upravo zbog te odlične ideje, u prostorima rektorata Sveučilišta u Puli dobile su i svoje zahvalnice od Sveučilišta i tako zaokružile svoju priču.

Postavljanje stranice, stoji na stranicama UNIPU, predstavlja početak, odnosno platformu za razvoj Procesa zdravstvene njege na studiju sestrinstva u Puli. 

Smislili smo kutak za sve koji žele učiti, ponoviti i razvijati Proces zdravstvene njege. Proces zdravstvene njege neizostavan je dio sestrinskog obrazovanja i prakse i stoga je važno osigurati dostupnost materijala za učenje kako za one koji tek ulaze u profesiju tako i za sve one koji se svakodnevno susreću s izazovima u prakse, stoji na njihovoj web stranici, koju možete pogledati
ovdje.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA