LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online predavanja

Studenti pokreću PROBIONline; na samom početku bave se održivom prehranom

Iva Finderle na prvom PROBIONlineu govorit će o održivosti prehrane te će navesti načine na koje možemo paziti na okoliš na lokalnoj razini.

Iva Finderle na prvom PROBIONlineu govorit će o održivosti prehrane te će navesti načine na koje možemo paziti na okoliš na lokalnoj razini.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta PROBION, potaknuta nemogućnošću organiziranja formalnih predavanja zbog situacije s koronavirusom, započinje s nizom online predavanja pod nazivom PROBIONline. Prvo pod nazivom Pametno jedi i prirodu štedi zakazano je za 21. travnja u 18 sati. 

Navedeno predavanje o održivosti prehrane i načinima na koje možemo paziti na okoliš na lokalnoj razini održat će Iva Finderle, mag. nutr. i voditeljica bloga Heathy Little Tooth. Moći će se poslušati na službenom Facebook eventu

Organizatori vas pozivaju da se pridružite zato što svojim izborom hrane možete utjecati na okoliš, a na ovom ćete događaju saznati kako. Navode i definiciju održive prehrane

– Održiva prehrana je prehrana s niskim utjecajima na okoliš koji doprinose sigurnosti hrane i zdravom životu sadašnjih i budućih generacija. Ona štiti i poštuje biološku raznolikost i ekosustave, kulturno je prihvatljiva, dostupna, ekonomski pravedna i pristupačna te nutritivno odgovarajuća, sigurna i zdrava optimizirajući prirodne i ljudske resurse- – FAO, 2010. 

FOTO: PIXABAY