LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zoom u znanost

Stručnjakinje objašnjavaju može li se povezati uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem

O tome što je svjesna prehrana i je li moguće spojiti uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem, na PBF-u na događaju u organizaciji studentske udruge PROBION 30. svibnja u 18 h govorit će stručnjakinje iz prakse.

O tome što je svjesna prehrana i je li moguće spojiti uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem, na PBF-u na događaju u organizaciji studentske udruge PROBION 30. svibnja u 18 h govorit će stručnjakinje iz prakse.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu PROBION organizirala je 3. Zoom u znanost. Naime, ove je akademske godine već priredila nekolicinu zanimljivih predavanja kojima progovara o fenomenima koji se kriju pod manje poznatim stručnim nazivima, ali studentima važne i zanimljive tematike.

U četvrtak, 30. 5. 2019, u 18 sati na rasporedu je predavanje pod nazivom Mindfulness u prehrani. Održat će se na PBF-u u dvorani 2.

O tome je li moguće povezati uživanje u hrani i osviješten pristup uzimanju namirnica, kao i o tome je li ta metoda povezana s nutricionističkom praksom baš prije ljeta kada mnogi intenzivnije počinju razmišljati o svojim prehrambenim navikama, govorit će mag. psych. Eva Jurković iz Centra za psihološko savjetovanje Sirius. Nakon predavanja bit će održana i radionica o svjesnoj prehrani.

Na osječkom Filozofskom fakultetu održano predavanje o važnosti mentalnog zdravlja, studentima preporučene solucije za samopomoć


Drugi dio predavanja vodi mag. nutr. Sandra Zugan koja će na vlastitim primjerima iz rada s ljudima pokazati kako se tehnike svjesnog jedenja mogu primijeniti u nutricionističkoj praksi. 

Svoj dolazak možete potvrditi na poveznici, gdje se nalaze i dodatne informacije.

Predstavnici najboljeg sveučilišta na svijetu posjetili Sveučilište u Splitu. Razgovaralo se o mogućoj suradnji


FOTO: WIKIPEDIA