LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjesec borbe protiv ovisnosti

Razbistrite svoj um "shiatsu" i "DO IN" vježbama u CINAZ-u

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Marita Juričić upoznaje zainteresirane s raznim vještinama tradicionalnih medicina te načinima njihove praktične primjene u svakodnevnom životu.

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Marita Juričić upoznaje zainteresirane s raznim vještinama tradicionalnih medicina te načinima njihove praktične primjene u svakodnevnom životu.

Kakvo je vaše disanje? Krećete li se dovoljno? Jedete li zdravo? Ako ste jedan ili jedna od onih koji su zbog brojnih obaveza ili određenog načina života zaboravili na svoje tijelo, Udruga CINAZ za vas je pripremila predavanje Shiatsu i DO IN vježbe, i to u sklopu programa Info centra za mlade Zadar. 

Završnica UniSport Finalsa uz značajne „health” događaje


U svrhu promicanja zdravlja i prevencije bolesti, svi zainteresirani osvijestit će vlastitu odgovornost prema svom tijelu. Kroz interaktivne metode i iskustveno učenje voditeljica Marita Juričić (certificirana shiatsu praktičarka, Udruga Terra iz Zadra) upoznat će polaznike s raznim vještinama tradicionalnih medicina te načinima njihove praktične primjene u svakodnevnom životu. Ovom aktivnošću dat će se dopirinos obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Na FER-u predavanje o korištenju umjetne inteligencije u analizi DNA i RNA


U prvom dijelu ovog predavanja slijedi opuštanje uz DO IN vježbe, odnosno pokretanje energije u našem energetskom sustavu, što rezultira bistrinom uma, lakšom pokretljivošću tijela te mnogim dobrobitima koje će polaznici trenutno osjetiti. U drugom dijelu polaznici će se povezati sami sa sobom kroz meditaciju. Za kraj predavanja slijede odgovori na pitanja što je shiatsu, koje su njegove blagodati te kako se upoznati s energetskim sustavom našeg tijela.

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku organizira međunarodnu konferenciju o bolestima jetre


Prijavite se za ovo zanimljivo predavanje, koje će se održati u četvrtak, 24. studenog 2016., s početkom u 18:00 sati na Trgu Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Prijavnicu možete ispuniti do srijede, 23. studenog u 12 sati.

IZVOR: UDRUGA CINAZ
FOTO: UDRUGA CINAZ