LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradna igra

Počeo je Foodiversity! Što to znači za tebe?

Menza ne radi, a ti si strahovito gladan? Nisi baš majstor od kuhinje? Ne brini, odsad drugi kuhaju za tebe i šalju ti jelo do samih vrata tvojeg doma ili stana, a ti imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade!

Menza ne radi, a ti si strahovito gladan? Nisi baš majstor od kuhinje? Ne brini, odsad drugi kuhaju za tebe i šalju ti jelo do samih vrata tvojeg doma ili stana, a ti imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade!

Mi se studenti svake jeseni opterećujemo zbog mnogih seminara, kolokvija, vježbi, prakse i sličnih svakodnevnih zadataka. Važno je pritom postaviti prehranu visoko na listi prioriteta, opskrbljivati svoje tijelo vitaminima i tekućinom kako bi izdržalo brojne neprospavane noći, cjelodnevna predavanja i zahtjevne fakultetske obveze. Menze pritom imaju svoje radno vrijeme koje teško prati naš tempo učenja i zabave, a neki koji žive u stanu ipak ne preferiraju uzeti kuhaču u ruke. Mamina je kuhinja mnogima predaleko, a život u studentskom domu ograničava nas u ambicioznoj pripremi nekog posebnog jela, poput kineskog woka ili talijanske pizze.

Ipak, danas više ne moramo ovisiti o menzi i ostajati gladni ili bez priželjkivanog tajlandskog menija. Do Tajlanda ipak ne trebamo otići, kao ni do najbližeg restorana, jer raznoliki obroci stižu nam do samih vrata studentskog doma ili stana. Topla i ukusna jela danas su prilagođena studentskom skromnom budžetu, a uz brzu i besplatnu dostavu, možemo jesti svoju omiljenu hranu svaki dan.

Istražili smo najbolje i studentskom budžetu najprihvatljivije restorane s dostavom, a njihova ponuda nalazi se na Pauza.hr, gdje se nalazi prava gastronomska riznica bogata raznovrsnim obrocima. Posljednjih smo dana, pretražujući ovaj servis u potrazi za najbolje ocijenjenom i studentima najprihvatljivijom ponudom na listi brojnih restorana, otkrili kako je ovaj je servis širom otvorio vrata upravo nama – studentima.

— Baš prošlog vikenda dogovorila sam se s curama da idemo na ručak u menzu na Savi, ali red je bio kilometarski. Izvadile smo mobitele i kratko pregledale što se nudi na Pauzi.hr, a onda se smjestile kod mene u sobu i odlučile naručiti pizzu i pogledati film. U par klikova naručile smo pizzu po nekoj smiješnoj cijeni, a ispostavilo se da možemo osvojiti i do 15 tisuća kuna. Definitivno znam svoj plan za ovotjedni nedjeljeni ručak! - Ana J, studentica psihologije na Filozofskom fakultetu.

Na Pauza.hr odsad možeš naručiti svoju omiljenu hranu i pritom ostvariti mogućnost da osvojiš vrijedne nagrade. Riječ je o jedinstvenoj nagradnoj igri namijenjenoj upravo studentima pod nazivom FOODIVERSITYJela koja te neće opaliti po džepu uključuju različite namirnice s kojima zasigurno nećeš ostati gladan, a prilikom svake narudžbe povećavaš si šansu da osvojiš i do 15 tisuća kuna. Nagrade su svrstane u čak četiri kategorije - prva nagrada iznosi 15 tisuća kuna, dok se druga nagrada dodjeljuje dvjema osobama i donosi im 100 obroka od 40 kuna putem Pauze. Treća nagrada predviđena je za 10 sretnih studenata koji će osvojiti 10 obroka po 40 kuna, dok troje studenata dobiva četvrtu nagradu – bogati poklon paket. Sudjelovanje je jednostavno – prilikom svake narudžbe, potrebno je unijeti kod MOJAPAUZA i automatski ulaziš u izvlačenje za jednu od 4 nagrade. Vremena imaš do kraja kalendarske godine

Uzmi pauzu i naruči svoje omiljeno jelo, u samo nekoliko klikova!

FOTO: PAUZA.HR