LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kuhajte u Klubu Zona

Klub Zona: Naučite pripremiti vege pašticadu

Ususret uskršnjim ručkovima zainteresirani će imati priliku besplatno degustirati i naučiti kako se priprema vege pašticada.

Ususret uskršnjim ručkovima zainteresirani će imati priliku besplatno degustirati i naučiti kako se priprema vege pašticada.

Na klubzona.net otvorene su rezervacije mjesta za radionicu Vege kuhinja koja će se održati u utorak, 29. ožujka, u 18 sati u Klubu Zona. Ususret uskršnjim ručkovima zainteresirani će imati priliku besplatno degustirati i naučiti kako se priprema vege pašticada.

– Recepti veganske kuhinje, pa ni ova radionica, nisu nužno namijenjeni samo veganima, već i osobama koje zbog primjerice zdravstvenih razloga ne smiju konzumirati proizvode životinjskog podrijetla ili samo žele obogatiti svoje jelovnike. – objasnila je voditeljica radionice, Ivana Surjan Mitrović koja brojne recepte objavljuje i na svom YouTube kanalu Mama Veganka.

U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje subotnjih Večeri modernih društvenih igara, održala se i još jedna Kava sa Savjetom mladih, a počelo je i održavanje radionica u sklopu ciklusa Mala škola mentalnog zdravlja.

Ponovno je krenuo i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, a u ponedjeljak ponovno počinje i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.
FOTO: PRESS