Svjetski tjedan mozga
Kakve veze ima mozak s crijevima pokazuje Prehrambena (R)evolucija
Anita Šupe, Ana Balažin Vučetić i Denis Delogu gostuju na Prehrambenoj (R)evoluciji, nizu edukativnih predavanja o tome koja hrana je dobra za mozak i crijeva, ali i za cjelokupno zdravlje.
Anita Šupe, Ana Balažin Vučetić i Denis Delogu gostuju na Prehrambenoj (R)evoluciji, nizu edukativnih predavanja o tome koja hrana je dobra za mozak i crijeva, ali i za cjelokupno zdravlje.
Povodom Svjetskog tjedna mozga BOSK organizira niz predavanja na temu zdrave prehrane i zdravlja pod nazivom Prehrambena (R)evolucija. Održat će se u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu u četvrtak, 16. ožujka s početkom u 18 sati.
Govorit će poznata nutricionistica i autorica knjige Istine i laži o hrani, Anita Šupe; pedijatrica Ana Balažin Vučetić, dr. med. i Denis Delogu, autor knjige U šumi u kojoj je iznio osobno iskustvo poboljšanja svog zdravstvenog stanja promjenom prehrane. Otkrit će kakve veze ima mozak s crijevima, što su to LCHF i Paleo prehrana, kako su se hranili naši preci i koja hrana osigurava optimalan razvoj mozga čovjeka.
Predavanja:
- Antropologija – Evolucija ljudske prehrane, Denis Delogu
- Prehrana za optimalni razvoj mozga, Ana Balažin Vučetić, dr. med.
- Od crijeva do mozga: prehranom do zdravlja, Anita Šupe
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Više informacija potražite na poveznici.
OZNAKE:
IZVOR:
BOSK
FOTO:
PIXABAY