LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svjetski tjedan mozga

Kakve veze ima mozak s crijevima pokazuje Prehrambena (R)evolucija

Anita Šupe, Ana Balažin Vučetić i Denis Delogu gostuju na Prehrambenoj (R)evoluciji, nizu edukativnih predavanja o tome koja hrana je dobra za mozak i crijeva, ali i za cjelokupno zdravlje.

Anita Šupe, Ana Balažin Vučetić i Denis Delogu gostuju na Prehrambenoj (R)evoluciji, nizu edukativnih predavanja o tome koja hrana je dobra za mozak i crijeva, ali i za cjelokupno zdravlje.

Povodom Svjetskog tjedna mozga BOSK organizira niz predavanja na temu zdrave prehrane i zdravlja pod nazivom Prehrambena (R)evolucija. Održat će se u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu u četvrtak, 16. ožujka s početkom u 18 sati.

Govorit će poznata nutricionistica i autorica knjige Istine i laži o hrani, Anita Šupe; pedijatrica Ana Balažin Vučetić, dr. med. i Denis Delogu, autor knjige U šumi u kojoj je iznio osobno iskustvo poboljšanja svog zdravstvenog stanja promjenom prehrane. Otkrit će kakve veze ima mozak s crijevima, što su to LCHF i Paleo prehrana, kako su se hranili naši preci i koja hrana osigurava optimalan razvoj mozga čovjeka.

Predavanja:

Studentski centar u Rijeci objavio blagdansko radno vrijeme objekata prehrane i dežurnih objekata


  • Antropologija – Evolucija ljudske prehrane, Denis Delogu
  • Prehrana za optimalni razvoj mozga, Ana Balažin Vučetić, dr. med.
  • Od crijeva do mozga: prehranom do zdravlja, Anita Šupe

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Više informacija potražite na poveznici.

IZVOR: BOSK
FOTO: PIXABAY