LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularizacija psihologije

Budite asertivni, razvijajte superpamćenje, prestanite prokrastinirati, spriječite burnout – uz PsihoFest!

Svaki dan ovogodišnjeg PsihoFesta bit će posvećen posebnoj temi, a sudionici u pripremili radionice, predavanja, prezentacije i interaktivne materijale.

Svaki dan ovogodišnjeg PsihoFesta bit će posvećen posebnoj temi, a sudionici u pripremili radionice, predavanja, prezentacije i interaktivne materijale.

Najdugovječniji festival popularizacije psihologije u Hrvatskoj, PsihoFest, u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ove se godine održava u potpunosti online, putem platforme Zoom, i to od 18. do 26. rujna 2021. 

Profesori, asistenti i studenti studija Psihologije pripremili su bogati program u kojem će, putem radionica, predavanja, prezentacija i interaktivnih materijala, svima zainteresiranima približiti široki spektar tema iz svih područja psihologije.

Svaki dan ovogodišnjeg PsihoFesta bit će posvećen posebnoj temi. Sudionici će tako moći saznati više o psihološkoj pomoći, poslušati savjete psihologa, pristupiti komunikaciji sa psihološke strane, saznati kako ostvariti svoje snove i ciljeve, naučiti više o međuljudskim odnosima, poslušati kako moderna tehnologija utječe na naše mentalno zdravlje i vidjeti kako se psihologija koristi u marketingu. 

Detaljan program PsihoFesta dostupan je na poveznici. Interaktivne radionice ograničenog su kapaciteta, a prijave će biti moguće od 15. rujna 2021., stoga će svi koji žele osigurati svoje mjesto to moći učiniti putem službene web stranice PsihoFesta.

Sve pravovremene informacije o vremenu održavanja predavanja i njihovim temama svakodnevno će se, osim na web stranici, objavljivati i na FacebookInstagram i LinkedIn profilima manifestacije.
FOTO: UNSPLASH