LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NOVI DATUM RADIONICE

Zbog novog datuma održavanja produžene prijave za CERM-ovu radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Centar za razvoj mladih za sve nezaposlene mlade organizira besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Centar za razvoj mladih za sve nezaposlene mlade organizira besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Centar za razvoj mladih u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionica će se održati 29. rujna u 15 sati u trajanju od sat vremena i to putem platforme Zoom te je potpuno besplatna.
 


VEZANO: CERM-ova radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom. Nezaposlenost, naime, dovodi do velikog rizika od socijalne isključenosti, stoga im se na ovaj način pruža besplatna prilika za stjecanjem novih kompetencija uz koje će postati konkurentniji na tržištu rada.

Radionicu će voditi Antonia Glavan Petanjek, magistra komunikologije i voditeljica marketinga u Iločkim podrumima koja ima iskustva i u digitalu te se u slobodno vrijeme bavi ručnim vezom.
FOTO: UNSPLASH