LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MLADI ZA MLADE

Učinkovitom komunikacijom do željenog posla

Centar za razvoj mladih za sve nezaposlene mlade organizira besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina.

Centar za razvoj mladih za sve nezaposlene mlade organizira besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina.

Centar za razvoj mladih u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionica će se održati 27. rujna u 11 sati u trajanju od sat vremena i to putem platforme Zoom te je potpuno besplatna.

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom. Nezaposlenost, naime, dovodi do velikog rizika od socijalne isključenosti, stoga im se na ovaj način pruža besplatna prilika za stjecanjem novih kompetencija uz koje će postati konkurentniji na tržištu rada.

Radionicu će voditi Antonia Glavan Petanjek, magistra komunikologije i voditeljica marketinga u Iločkim podrumima koja ima iskustva i u digitalu te se u slobodno vrijeme bavi ručnim vezom (@kaizbajke.embroidery).

– Cilj radionice je sudionicima približiti osnovna obilježja komunikacijskog procesa, ključne komunikacijske vještine, verbalnu i neverbalnu komunikaciju, vještinu slušanja, postavljanja pitanja, uvjeravanja i argumentaciju - vještina koje uvelike olakšavaju prve korake u svijet poslovne komunikacije. – ističe Antonia Glavan Petanjek. 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti ispunjavanjem obrasca. Link za pristupanje edukaciji sudionici će dobiti na svoje elektroničke adrese na dan njezina održavanja.

Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
FOTO: UNSPLASH