LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INTENZIVNO UČENJE

Uskoro se održava IC4HEDS, putuje se u Mađarsku, a program nosi i ECTS-bodove

Projekt IC4HEDS bavit će se intenzivnim učenjem, prilagođen je svim studentima, a osim novih prilika, znanja, putovanja i poznanstava pohađanje nosi i 5 ECTS-bodova.

Projekt IC4HEDS bavit će se intenzivnim učenjem, prilagođen je svim studentima, a osim novih prilika, znanja, putovanja i poznanstava pohađanje nosi i 5 ECTS-bodova.

Provodi se projekt IC4HEDS koji će u svojim programima intenzivnog učenja prilagođenih svim studentima osim novih prilika, znanja, putovanja i poznanstava omogućiti i osvajanje 5 ECTS-bodova.

–  Cilj projekta je razvoj i implementacija programa intenzivnog učenja za uklanjanje disbalansa unutar suradnje između privatnog sektora i sektora visokog obrazovanja, između tržišta rada i sustava obrazovanja, neujednačenosti u kvaliteti obrazovanja te nedostatka motivacije za cjeloživotno učenje, odnosno kako bi izlazni student bili što konkurentniji na tržištu rada. Program će trajati između 35 i 50 sati te student koji budu uspješno pohađali ovaj program osvojit će ECTS-bodove. – stoji na stranici Fakulteta organizacije i informatike.

Dio programa koji se odnosi na Digitalnu transformaciju izvodit će projektni tim Fakulteta organizacije i informatike od 4. do 18. listopada 2021. godine. Drugi dio koji se odnosi na Industry 4.0 izvodit će projektni tim University of Panonia iz Nagykanizse, a za vrijeme izvođenja njihova finalnog dijela programa studenti i nastavno osoblje će tri dana boraviti u Mađarskoj. O datumima putovanja u Mađarsku studenti će biti naknadno obaviješteni.

U slučaju prevelike zainteresiranosti, dio studenata će se odvojiti za drugi ciklus istog programa koji će se održati do kraja ove godine, a u slučaju potrebe će se provesti i selekcija.

Više o samom projektu možete saznati na poveznici na kojoj između ostalog možete pronaći i formu za prijavu.
FOTO: PIXABAY