LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni skup psihologa

Uskoro online stručni skup namijenjen studentima psihologije; evo kako se prijaviti

Na skupu će prisustvovati brojni stručnjaci iz različitih područja psihologije, kao i neki glazbenici koji će u sklopu događaja održati kratki koncert.

Na skupu će prisustvovati brojni stručnjaci iz različitih područja psihologije, kao i neki glazbenici koji će u sklopu događaja održati kratki koncert.

U tijeku su prijave za sudjelovanje na međunarodnom stručnom skupu u organizaciji kluba Psychology Association of Balkans koja okuplja studente, zajednice i sveučilišne odjele iz čak 14 zemalja. Održat će se od 12. do 14. ožujka.

Namjera je u ovoj epidemiološkoj situaciji okupiti sve studente psihologije i dotaknuti se nekih ključnih problema i poteškoćama s kojima se susreću studenti i mladi ljudi općenito, zbog čega je pripremljen niz predavanja, seminara, radionica te mini-koncerata i intervjua. Planirani su da će se održati preko Zooma.

Na skupu će prisustvovati brojni stručnjaci iz različitih područja psihologije, kao i neki glazbenici koji će u sklopu događaja održati kratki koncert, a nakon toga govoriti o svom radu i iskustvu. Više informacija o pojedinim izlagačima i sudionicima objavljeno je ovdje

Osim što omogućuje bogati sadržaj, nova znanja i iskustvo, događaj studentima pruža mogućnost upoznavanja međunarodnih stručnjaka diljem svijeta i povezanost s ostalim kolegama psiholozima. Detaljnije informacije o cjelokupnom rasporedu skupa dostupne su na poveznici.

Za sudjelovanje u programu potrebno je ispuniti prijavu u kojoj se treba navesti e-adresa te popuniti obrazac koji traži još nekoliko osnovnih informacija poput broja mobitela, sveučilišta i razloga prijave.
FOTO: PIXABAY