LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SOFASCORE

Upiši Sofascore Academy i zakorači u IT svijet na velika vrata!

Sofascore, domaća IT tvrtka s najbržom svjetskom aplikacijom za praćenje sportskih rezultata, ponovno otvara svoja vrata studentima.

Sofascore, domaća IT tvrtka s najbržom svjetskom aplikacijom za praćenje sportskih rezultata, ponovno otvara svoja vrata studentima.

Počinju prijave za Sofascore Academy, besplatnu edukaciju tijekom koje studenti imaju priliku savladati najmodernije tehnologije uz vrhunske mentore.

 

I ove godine u ponudi je 5 programa - Backend, Frontend, iOS, Android i Data Science.

 

Tijekom tromjesečne edukacije, iskusni Sofascoreovi stručnjaci prenosit će polaznicima znanja o najnovijim tehnologijama i njihovoj implementaciji, istim onima koje svakodnevno upotrebljavaju u radu na aplikaciji koju koristi 25 milijuna korisnika mjesečno.

 

FOTO: PR, SOFASCORE


Neki od mentora nekoć su i sami bili polaznici Sofascore Academyja, a po završetku programa pridružili su se Sofascore timu - prilika je to koju svake godine imaju najbolji studenti.

 

Grupe su male kako bi se studentima osigurao individualan pristup i poticajno okruženje za učenje, a predavanja se održavaju na dva terena - online i uživo, na adresi Vrbani 4 u HQ Sofascorea, po dva školska sata tjedno.

Od studenata se traži posvećenost predavanjima i zadaćama, poznavanje bar jednog programskog jezika, osnove OOP-a i struktura podataka.

 

FOTO: PR, SOFASCORE
 

Sofascore poziva sve ambiciozne studente da iskoriste ovu priliku za stjecanje iskustva rada na globalnom proizvodu, usvajanje dodatnih znanja, rješavanje izazovnih zadataka te izgradnju vještina koje će poslužiti kao izvrsna početna točka za karijeru u IT industriji. Programi su primarno namijenjeni studentima tehničkih fakulteta, ali nisu isključivi.

 

Prijavi se do 5. veljače i otvori vrata IT karijere uz vrhunske Sofascore mentore! Prilika za napredak je tu, samo ju trebaš iskoristiti.

FOTO: SOFASCORE, PR