LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online sadržaj

Travanj je bogat online edukativnim sadržajem za razbijanje dosade

Kako bi dane provedene kod kuće iskoristili na kvalitetan i zabavan način, Centar za mlade grada Zagreba pripremio je raznolik online sadržaj u kojem ćete sigurno uživati.

Kako bi dane provedene kod kuće iskoristili na kvalitetan i zabavan način, Centar za mlade grada Zagreba pripremio je raznolik online sadržaj u kojem ćete sigurno uživati.

Ovih je dana, upravo zbog toplog proljetnog vremena, teško ostati kod kuće. No uzevši u obzir sadašnju situaciju i činjenicu da nam je ovo najkritičnije razdoblje, nužno je ostati doma i pričekati dok se sve ne završi. Zahvaljujući našoj svemogućoj tehnologiji, mnogo je načina kako kvalitetno provesti vrijeme kod kuće i pročitati, pogledati ili posjetiti nešto što inače nikada ne bih imao prilike. Zato, kako bi se zabavili i razbili dosadu kod kuće, Centar za mlade grada Zagreba pripremio je raznovrstan online sadržaj.

Top 5 NLP alata za uspješno mirenje

Kako u radnom okruženju i svakodnevnom životu koristiti izmiriteljske vještine te kako u postupku mirenja primijeniti NLP alate, otkriva nam Hrvatska udruga za mirenje u članku koji možeš pronaći ovdje.

Online predstava Osam žena

Za ovaj kazališni ponedjeljak Centar za mlade odabrao je još jednu zanimljivu predstavu koju možeš pogledati online.

Besplatan tečaj fotografije – Nikon

Voliš fotografirati, no nikada nisi imao vremena kvalitetno se posvetiti razvoju fotografskih vještina? E, pa sad itekako imaš vremena! Tijekom cijelog travnja imaš mogućnost sudjelovati u nizu besplatnih fotografskih tečajeva. Nikon nudi detaljne lekcije o fotografiji, kako fotkati i poboljšati svoje fotografske tehnike. Iako je za neke potrebno imati Nikon fotoaparat, mnogi se tečajevi tiču i same fotografije. Tečajevima možeš pristupiti putem ove stranice.

Online tečaj francuskog jezika – vol. 3

U trećoj online verziji tečaja francuskog jezika, koji vodi ESC volonter Pierre iz Svjetskog saveza mladih Hrvatska, saznaj kako se kaže sunce, kiša, maglovito, prohladno i ostale vremenske prilike. Tečaj pronađi ovdje.

Kako napraviti kvasac kod kuće

Ako nas u budućnosti zadesi opet neka pandemija, ne moraš se brinuti ako ne uspiješ na vrijeme kupiti kvasac, jer ga lako možeš napraviti kod kuće. Na inicijativu naših poznatih kuhara, nastala je Facebook stranica Chef kuha doma gdje dijele svoje slasne recepte i savjete, a između ostalog i kako pripremiti domaći kvasac.

Virtualni zagrebački plac

Sve domaće proizvode koje inače nalazite kod svojih kumica na placu, sada možete naručiti i kupiti online. Pogledaj što se sve nudi i kupnjom podrži lokalne poljoprivrednike!

Emocionalna pismenost – online predavanje

Zanimljivo predavanje o emocijama koje su tako velik dio našeg života i o kojima zapravo malo znamo, ima svoju online verziju. Predavanje vodi Sara Peranić, magistrica socijalne pedagogije i edukantica psihoterapije.

Kviz iz povijesti

Svakog petka možeš sudjelovati u povijesnom kvizu Centra za mlade. Prisjeti se što si sve iz povijesti naučio i pokaži svoje znanje.

Versajska palača – online razgledavanje

Jedno od popularnijih destinacija u Parizu te definitivno i jedno od skupljih razgleda, poznatu palaču Versailles sada možeš besplatno posjetiti online. Uz razgledavanje, dakako, ima i audiovodič koji vodi kroz priču dvorca.

Kavica s glumcima

Svakog dana u 18 sati skuhaj kavu, otvori Facebook stranicu Centra za mlade grada Zagreba i pridruži se kavici s glumcima gdje naši različiti poznati glumci čitaju poeziju.

FOTO: UNSPLASH