LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna konferencija

Sveučilište u Rijeci domaćin je International scientific meetinga – CSIC 2023 Croatia

Na konferenciji će se predstaviti najnoviji rezultati istraživanja dobrobiti i zadovoljstva poslom medicinskih sestara i tehničara na njihovom radnom mjestu na globalnoj razini.

Na konferenciji će se predstaviti najnoviji rezultati istraživanja dobrobiti i zadovoljstva poslom medicinskih sestara i tehničara na njihovom radnom mjestu na globalnoj razini.

Veliko otvorenje International scientific meetinga – CSIC 2023 Croatia održat će se u ponedjeljak, 18. rujna 2023., na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci (Velika predavaona), Viktora Cara Emina 5 s početkom u 14 sati, stoji na stranici FZSSRI-ja.

Domaćin ove međunarodne konferencije koje će trajati od 18. do 21. rujna 2023. godine je Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Na konferenciji će se predstaviti najnoviji rezultati ovog globalnog istraživačkog projekta u kojem sudjeluje 21 država, a na konferenciju stižu predstavnici iz 11 zemalja iz Sjeverne i Južne Amerike, Azije i Europe. 
 

Caring Science International Collaborative (CSIC) trenutno je jedini globalni istraživački projekt koji proučava dobrobit i zadovoljstvo poslom medicinskih sestara i tehničara na njihovom radnom mjestu. Njihova istraživanja o zdravstvenom okruženju najopsežnija su analiza zadovoljstva poslom medicinskih sestara na svijetu, koja se koriste za poboljšanje uvjeta rada, organizacije posla i zadovoljstva zaposlenika, te povećanje kvalitete skrbi i optimizacije poslovanja u sustavu zdravstva. – stoji u objavi FZSSRI-ja.


Primjena rezultata i smjernica proizašlih iz CSIC istraživanja omogućuje unaprjeđenje kvalitete skrbi, bolje ishode liječenja, smanjuje troškove zdravstva i povećava zadovoljstvo medicinskih sestara i tehničara u praksi.