LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Sveučilišni dan e-učenja - 16 godina rada Centra za e-učenje Srca

Fakultet drvne tehnologije i šumarstva, Katolički bogoslovni fakultet, Građevinski fakultet i Veterinarski fakultet bit će istaknuti kao primjeri dobre prakse primjene tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu.

Fakultet drvne tehnologije i šumarstva, Katolički bogoslovni fakultet, Građevinski fakultet i Veterinarski fakultet bit će istaknuti kao primjeri dobre prakse primjene tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu.

U sklopu obilježavanja Sveučilišnog dana e-učenja, Centar za e-učenje Srce organizira događanje koje će se održati u srijedu, 13. prosinca 2023., s početkom u 10 sati na adresi Josipa Marohnića 5 u Zagrebu. Ovaj događaj nije samo prilika za proslavu 16 godina rada Centra za e-učenje Srca, već i platforma za dijalog, razmjenu iskustava i promišljanje o budućnosti e-učenja u sustavu visokog obrazovanja u Hrvatskoj.
 

Što su pripremili?


Program započinje uvodnim obraćanjem rektora Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Stjepana Lakušića, te ravnatelja Srca, Ivana Marića. Nakon toga, uslijedit će predstavljanje najboljih e-kolegija s različitih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Fakultet drvne tehnologije i šumarstva, Katolički bogoslovni fakultet, Građevinski fakultet i Veterinarski fakultet bit će istaknuti kao primjeri dobre prakse primjene tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu.
 


VEZANO: SRCE otvara svoja vrata široj javnosti na velikom događaju



Posebno zanimljiv dio programa bit će panel diskusija pod nazivom „Trebaju li nam online studiji?“, koju će moderirati doc. dr. sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja Srca. U panelu će sudjelovati ugledni stručnjaci iz područja visokog obrazovanja, uključujući prof. dr. sc. Stjepana Lakušića, rektora Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Tomislava Bolanču, prorektora za poslovanje i digitalizaciju na Sveučilištu u Zagrebu, te druge istaknute osobe iz akademske i upravljačke sfere.

Centar za e-učenje Srca, kao nacionalni centar za e-učenje u sustavu visokog obrazovanja u RH, igra ključnu ulogu u podršci nastavnicima, studentima i visokoškolskim ustanovama u implementaciji e-učenja u obrazovni proces.

Ovaj događaj nije samo prilika za refleksiju o postignućima u proteklih 16 godina rada, već i za promišljanje o daljnjem razvoju e-učenja u Hrvatskoj.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA