LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hvalevrijedna akcija

Studenti pod Marjanom, darujte krv!

Drugu godinu zaredom u gradu Splitu studenti organiziraju dobrovoljno darivanje krvi.

Drugu godinu zaredom u gradu Splitu studenti organiziraju dobrovoljno darivanje krvi.

U ponedjeljak, 23. veljače, u splitskom caffe baru Academia studenti splitskog Medicinskog fakulteta organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi uz potporu Crvenog križa. Akciju organiziraju drugu godinu zaredom, a o uspjesima prošlogodišnje možete pročitati ovdje. 

Podršku ovoj hvalevrijednoj incijativi daju Udruga studenata grada Splita i Udruga studenata Imotske Krajine, a medijski prokrovitelj je portal Studentski.hr. Tehničku podršku dala je Control Print tiskara.

Darivanje krvi je bezopasan proces za darivatelja, a može biti od životne važnosti za primatelja. Darivatelj mora biti zdrav te u dobi između 18 i 65 godina. Sve informacije vezane za darivanje krvi i transfuziju možete naći ovdje.

Svakom darivatelju organizatori će omogućiti bogatu marendu i topli napitak (kavu ili čaj). Za slatku okrijepu pobrinut će se sponzor Paradox Hospitality u suradnji sa slastičarnom Crem de la crem.

Organizatori pozivaju splitske studente, ali i sve ljude dobre volje, da se pridruže akciji, te tako nekome spase život. Sve daljnje informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na Facebooku.

FOTO: TOMISLAV PRIMORAC