LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Studenti okupljeni u PsiHelp dijele knjige za pripremu za maturu

Do kraja mjeseca moguće sudjelovati u nagradnom natječaju koji organiziraju studenti psihologije, a u sklopu kojeg dijele pet knjiga za pripremu za maturu.

Do kraja mjeseca moguće sudjelovati u nagradnom natječaju koji organiziraju studenti psihologije, a u sklopu kojeg dijele pet knjiga za pripremu za maturu.

Studenti koji djeluju okupljeni u PsiHelp na društvenim mrežama organiziraju darivanje za maturante s područja cijele Hrvatske. Naime, poklonit će im ukupno pet knjiga za pripremu za državnu maturu iz psihologije, od kojih su dvije namijenjene učenicima s područja pogođenog potresom  

– Ideja nam je bila podijeliti pripreme maturantima iz cijele Hrvatske, ali zbog nedavnih potresa koji su pogodili Petrinju, Glinu i Sisak, odlučili smo podijeliti dvije knjige maturantima koji dolaze iz tog kraja. Htjeli smo im pomoći barem na ovaj način u pripremi za maturu jer smo svjesni kako je njima najteže. – navode iz PsiHelpa.

Nagradni natječaj provode na Facebook stranici i Instagram profilu. Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna – maturanti trebaju zapratiti PsiHelp, označiti s kim će učiti te napisati iz kojeg grada dolaze i zašto žele upisati psihologiju. Traje do kraja veljače. 

PsiHelp je, podsjetimo, projekt koji su 2018. godine pokrenuli studenti psihologije s ciljem educiranja šire javnosti o važnosti brige o mentalnom zdravlju i destigmatizacije mentalnih poremećaja. 

Prije nekoliko mjeseci kupili smo 5 knjiga za pripremu za maturu iz psihologije i čekali smo pravi trenutak da ih...

Objavljuje PsiHelpNedjelja, 24. siječnja 2021
FOTO: FRANO JERKAN / STUDENTSKI.HR