LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Manje čekanja u redovima u zagrebačkom SC-u

Studentski se ugovori sada mogu izrađivati i preuzimati elektroničkim putem

Elektronička izrada i preuzmanje studentskih ugovora jesu novost Studentskog centra u Zagrebu koja će studentima uštedjeti vrijeme.

Elektronička izrada i preuzmanje studentskih ugovora jesu novost Studentskog centra u Zagrebu koja će studentima uštedjeti vrijeme.

Studentski centar u Zagrebu na svojoj je stranici objavio vijest koja će usrećiti brojne studente koji rade posredstvom studentskog servisa. Riječ je o promjeni zbog koje više neće gubiti vrijeme na proceduru izrade i preuzimanja studentskog ugovora jer će od sada to moći učiniti online.

Vrijeme je kod zaposlenih studenata poprilično dragocjeno pa im svaka minuta, a osobito sat, znače puno. Upravo će ih zato razveseliti činjenica da ga više neće gubiti na odlazak u Studentski centar ili čekajući u redu jer će sada svoj ugovor podići koristeći web-aplikaciju na koju se prijavljuju svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, kojim se prijavljuju, primjerice, i na Studomat.

Kraj prethodne godine i početak ove donijeli su nekoliko izmjena koje se tiču studenskog rada, a online sustav, koji je jedna od tih izmjena, izgradio je Studentski centar.

IZVOR: Screenshot

Detaljne upute o korištenju aplikacije, podizanju novih ugovora, pregleda, ispisu potvrda i svemu ostalome što aplikacija omogućuje studenti mogu pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY