LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij u Italiji

Stipendije za buduće pravnike

Talijansko Sveučilište Bocconi nudi stipendije za sve studente pravnog usmjerenja koji nisu nikada studirali u toj zemlji.

Talijansko Sveučilište Bocconi nudi stipendije za sve studente pravnog usmjerenja koji nisu nikada studirali u toj zemlji.

Sveučilište Bocconi nudi stipendije za studentsku godinu 2016/2017 studentima prvostupnicima pravnog smjera te onima koji žele na tom sveučilištu upisati prvu godinu diplomskog studija.

Riječ je o stipendiji od 11 tisuća eura godišnje za tri godine preddiplomskog studija. Ako svake godine ispunite uvjete koje sveučilište zadaje, ostvarujete pravo na primanje stipendije za iduću akademsku godinu. Ako se student odluči na studij u trajanju od pet godina, može računati na stipendiju od 12 tisuća eura godišnje za dvije godine trajanja studija.

Jedini uvjeti koje osoba mora ispunjavati su da ne smije biti državljanin Italije ili imati prebivalište u toj zemlji niti završiti studij u Italiji. Za preddiplomski studij možete se prijaviti do 19. travnja 2016. Rokovi za prijavu za diplomski studij su 30. ožujak 2016. i 3. svibanj 2016.

Dobro je napomenuti da se stipendije na koje studenti ostvare pravo neće moći koristiti u zamjenu za neku drugu korist na Sveučilištu Bocconi. Dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Sveučilišta. 

FOTO: FLICKR