LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave u tijeku

Skup studenata psihologije - Psihozij

U tijeku su prijave za regionalni skup studenata psihologije - Psihozij.

U tijeku su prijave za regionalni skup studenata psihologije - Psihozij.

Klub studenata psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu STUP poziva sve studente psihologije na Četvrti regionalni skup studenata psihologije-Psihozij koji će se održati od 16. do 18.5.2014. u prostorijama Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Studenti na Psihoziju mogu sudjelovati kao aktivni i pasivni sudionci, a zbog bolje organizacije potrebno je putem web-stranice prijaviti svoj dolazak.

Prijave za aktivne sudionike moguće su do 20.4.2014. Prijaviti se mogu studenti psihologije te oni koji su diplomirali u posljednjih godinu dana, a koji žele na Psihoziju izlagati svoj diplomski rad. Prilikom prijave potrebno je napisati sažetak rada, duljine 200 do 300 riječi, na engleskom i hrvatskom jeziku. Ukoliko rad ima više autora svi se autori trebaju posebno prijaviti. Za izlaganje je predviđeno 15 minuta te 5 minuta za raspravu.

Studenti koji nemaju rad, a željeli bi sudjelovati na Psihoziju trebaju se prijaviti do 6.5.2014 kao pasivni sudionici.

Svim studentima koji nemaju osiguran smještaj u Zagrebu STUP nudi pomoć u pronalasku smještaja.

Prvi Psihozij organiziran je 2011. na poticaj Kluba studenata psihologije STUP, a zamišljen je kao skup koji pruža priliku studentima psihologije iz Hrvatske i inozemstva izlaganje vlastitih i slušanje radova svojih kolega te uz predavanja i radionice steknu i prošire znanja.

 
FOTO: WIKIPEDIA