LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Simpozij industrijske elektronike 2015.

Simpozij industrijske elektronike će se i ove godine održati u hotelu Panorama

Simpozij će se održati 20. ožujka 2015. godine u hotelu Panorama u 20 sati.

Simpozij će se održati 20. ožujka 2015. godine u hotelu Panorama u 20 sati.

Zavod za elektroničke sustave i obradu informacija (ZESOI) i ove godine organizira Simpozij industrijske elektronike (SINE).

Naime, Simpozij industrijske elektronike održava se od 1982. godine, a okuplja i povezuje mnoge trenutne i bivše studente Industrijske elektronike.

Simpozij svake godine već tradicionalno organiziraju stariji studenti, a danas u njemu sudjeluju studenti Obrade informacije i Elektroničkog i računalnog inženjerstva kao nasljednici smjera Industrijska elektronika.

Simpozij se sastoji od dva dijela. Prvi je informativnog karaktera, a drugi zabavnog kroz koji se sudionici događaja mogu bolje upoznati i povezati.

Organizacijski odbor SINE 2015 planira i ove godine Simpozij obogatiti kreativnim dijelom kako bi se sudionici vratili iduće godine, te postali stalni gosti na okupljanju studenata i stručnjaka iz područja industrijske elektronike.

Simpozij će se ove godine održati 20. ožujka u hotelu Panorama u 20 sati, a kakva je atmosfera bila prošle godina – pogledajte na poveznici.

FOTO: ORGANIZACIJSKI ODBOR SINE 2015.