LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni simpozij

Prilika za znanstvenike da prijave rad, uz mogućnost uvrštavanja u cijenjenu „IEEE Xplore Digital Library”

Poseban fokus bit će stavljen na sesije posvećene istraživanjima doktoranada, digitalizaciji i 5G tehnologiji, a organizirat će se i posebna sesija posvećena ženama u inženjerstvu i informatici.

Poseban fokus bit će stavljen na sesije posvećene istraživanjima doktoranada, digitalizaciji i 5G tehnologiji, a organizirat će se i posebna sesija posvećena ženama u inženjerstvu i informatici.

IEEE-ov 22. Međunarodni simpozij o inteligentnim sustavima i informatici (SISY 2024) održat će se od 19. do 21. rujna 2024. godine u Puli, na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković Sveučilišta Jurja Dobrile. Taj simpozij pruža priliku znanstvenicima da prezentiraju svoja originalna istraživanja iz područja inteligentnih sustava i informatike, uz mogućnost da se radovi uvrste u cijenjenu IEEE Xplore Digital Library, pod uvjetom da zadovolje stroge kriterije i da autori prisustvuju konferenciji kako bi predstavili svoje radove.

SISY 2024 ima za cilj potaknuti globalnu suradnju istraživača i predavača, posebno u područjima poput računalne inteligencije, inteligentne robotike, mehatronike, proizvodnih sustava i informatike. Organizatori simpozija dolaze iz nekoliko renomiranih institucija, uključujući Óbuda University iz Mađarske, Subotica Tech iz Srbije te Sveučilište Sjever i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, a događaj podržava i IEEE-ov tehnički odbor za računalnu kibernetiku.

Ovo sveučilište organizira besplatne online pripreme za jesenski rok državne mature



Sudionici će moći birati između različitih tematskih područja, kao što su strojno učenje, genetski algoritmi, robotika, mehatronika i sigurnost u informatici. Uz to, poseban fokus bit će stavljen na sesije posvećene istraživanjima doktoranada, digitalizaciji i 5G tehnologiji, a organizirat će se i posebna sesija posvećena ženama u inženjerstvu i informatici.

Dodjeljuju se jednokratne naknade studentima roditeljima


Prijave radova su otvorene, a rok za predaju je 14. lipnja 2024. godine, dok će završni radovi biti predani do 16. kolovoza 2024. godine. Organizatori očekuju da će konferencija poslužiti kao platforma za razvoj novih znanstvenih suradnji i projekata na međunarodnoj razini, uz brojne prilike za umrežavanje i razmjenu znanja.

Više informacija o simpoziju, temama i načinu prijave, zainteresirani mogu potražiti na službenoj stranici SISY 2024.

IZVOR: SISY 2024
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA