LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VIRALAN SADRŽAJ

Regional News Cafe s Ninom Skočak: webinar koji se ne propušta!

Cilj webinara je usmjeriti politički aktivne mlade u kreiranju izuzetnih online sadržaja za učinkovitu komunikaciju u digitalnom prostoru.

Cilj webinara je usmjeriti politički aktivne mlade u kreiranju izuzetnih online sadržaja za učinkovitu komunikaciju u digitalnom prostoru.

Želite povećati angažman svojeg sadržaja na društvenim mrežama ili doseći širu publiku? Saznajte sve o tome na webinaru kojeg će voditi uspješna politologinja i novinarka, Nina Skočak koju na društvenim mrežama prati više od 192 000 korisnika.
 


VEZANO: DRUŠTVENI MEDIJI Gotovo polovica tinejdžera osjeća ovisnost o njima



Webinar za mlade pod nazivom Regional News Cafe fokusirat će se na proizvodnju online sadržaja, a namijenjen je prvenstveno mladim aktivistima i članovima pomlatka političkih stranaka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Crne Gore, Slovenije, Sjeverne Makedonije i Albanije. No, prijaviti se mogu svi zainteresirani.
 

„Cilj nam je usmjeriti politički aktivne mlade u kreiranju vrhunskih online sadržaja za učinkovitu komunikaciju u digitalnom prostoru.“ – stoji na službenoj stranici događaja Political youth network.

 

Broj prijava je ograničen


Webinar će se odviti na engleskom jeziku putem platforme Zoom u utorak, 30. siječnja 2024. u 17 sati. Broj sudionika je ograničen, stoga se prijavite što prije putem poveznice.
 

„Naučite kako napraviti nezaboravne i dojmljive video poruke koje govore jezikom mlade generacije. Pridružite nam se u razgovoru o tehnikama pripovijedanja, vizualnom brendiranju i video interakciji te kako koristiti te elemente za širenje svojih političkih ideja i snažan utjecaj na digitalne platforme.“ – poručuju organizatori.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA