LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Ocijeni spizu i nagrada je blizu”

Redoviti posjetitelji splitskih menzi mogu osvojiti nagrade u vrijednosti od 50 000 kuna!

Na temelju ocjena studenata Studentski centar u Splitu poboljšavat će svoju uslugu, a osim bolje usluge studenti mogu osvojiti i vrijedne nagrade. 

Na temelju ocjena studenata Studentski centar u Splitu poboljšavat će svoju uslugu, a osim bolje usluge studenti mogu osvojiti i vrijedne nagrade. 

Studentski centar u Splitu pripremio je zanimljiv natječaj za studente: naime, ako koriste UniSpoT aplikaciju i ocjenjuju račune u menzama u kojima su bili, mogu osvojiti bogate nagrade poput noćenja u Dubrovniku, laptopa, bicikla, romobila, autoškole, članarine u teretani... 

Sve što je potrebno jest komentirati i ocjenjivati račune iz menze te biti u top pet komentatora mjesečno. Studenti će na mjesečnoj bazi dobivati nagrade, a prikupljeni bodovi zbrajat će se za osvajanje glavnih nagrada.

Među studentima koji prikupe najviše bodova kroz mjesečne cikluse na kraju će se nagrađivati pet najkorisnijih ocjenjivača, pet najaktivnijih studenata i pet studenata s računima s najviše proizvoda. 

Na temelju ocjena studenata Studentski centar u Splitu poboljšavat će svoju uslugu, što znači da će svojim ocjenjivanjem i komentiranjem osim nagrada studenti dobiti i bolju uslugu u menzama.  

Nagradni natječaj Ocijeni spizu i nagrade je blizu kreće od 1. studenog 2021. te traje do 31. svibnja 2022. 

– Na kraju svakog mjeseca dijelimo mjesečne nagrade te početkom lipnja hrpu glavnih nagrada koje će biti idealan zaključak akademske godine (ili početka ispitnih rokova) – poručuju iz SC-a.

Više detalja dostupno je na web-stranici Studentskog centra

FOTO: FACEBOOK | STUDENTSKI CENTAR U SPLITU