LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STIPENDIJE

Raspisan natječaj za stipendije Veleposlanstva Slovačke Republike

Stipendije su namijenjene studentima, sveučilišnim profesorima, istraživačima i umjetnicima za boravak na slovačkim sveučilištima i znanstvenim institutima.

Stipendije su namijenjene studentima, sveučilišnim profesorima, istraživačima i umjetnicima za boravak na slovačkim sveučilištima i znanstvenim institutima.

Veleposlanstvo Slovačke Republike u Republici Hrvatskoj poziva zainteresirane da se prijave na natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Nacionalnog stipendijskog programa Slovačke Republike za akademsku godinu 2024./2025. Stipendije dodjeljuju Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike te Slovačka akademsko-informatička agencija (SAIA).

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječaja


Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojoj web stranici navodi da se prijaviti mogu studenti prijediplomskog i diplomskog studija za stipendije u trajanju od četiri do deset mjeseci te studenti poslijediplomskog doktorskog studija, sveučilišni profesori, istraživači i umjetnici za stipendije u trajanju od jednog do deset mjeseci.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Prijave se podnose online najkasnije do 30. travnja 2024. godine do 16.00 sati.

Raspisan natječaj za doktorski studij Filozofija i religijske znanosti


Više informacija o stipendijama, uvjetima i postupku prijave moguće je pronaći na web stranici Nacionalnog stipendijskog programa Slovačke Republike. 
IZVOR: MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA