LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT: „AKTIVNI ZA POSAO“ – SAVJETODAVNA POMOĆ MLADIM NEZAPOSLENIM OSOBAMA U RIZIKU OD SOCIJALNE ISKLJUČENOSTI

Radionica pruža informacije, prevenciju i strategije suočavanja s anksioznošću

Anksioznost se može manifestirati na različite načine, kao što su opća anksioznost, panični poremećaj, fobije, socijalna anksioznost i druge varijacije.

Anksioznost se može manifestirati na različite načine, kao što su opća anksioznost, panični poremećaj, fobije, socijalna anksioznost i druge varijacije.

Anksioznost je sveprisutan problem koji može značajno utjecati na svakodnevni život pojedinca, posebno u kontekstu zapošljavanja. Ako ste zainteresirani za razumijevanje anksioznosti i naučiti kako se nositi s njom, imamo sjajnu vijest za vas! Pozivamo vas da se pridružite radionici "Sva lica anksioznosti".

Radionica "Sva lica anksioznosti" održat će se s ciljem pružanja informacija o anksioznosti, njenom utjecaju na proces zapošljavanja, prevenciji i osvještavanju načina suočavanja s anksioznošću. Voditeljica radionice će vas provesti kroz sve aspekte anksioznosti i pružiti vam korisne strategije za suočavanje s ovim izazovom. Anksioznost se može manifestirati na različite načine, kao što su opća anksioznost, panični poremećaj, fobije, socijalna anksioznost i druge varijacije.

Poseban naglasak bit će stavljen na utjecaj anksioznosti na proces zapošljavanja. Sudionicima će biti objašnjeno kako anksioznost može negativno utjecati na performanse tijekom intervjua za posao, izazvati poteškoće u međuljudskoj komunikaciji i ometati sposobnost donošenja odluka. Radionica će pružiti sudionicima korisne savjete o prevenciji anksioznosti.

Voditeljica će naglasiti važnost uspostavljanja zdravih načina života koji uključuju redovitu tjelesnu aktivnost, zdravu prehranu i dovoljno sna. Također će istaknuti da tehnike opuštanja poput meditacije, disanja i vizualizacije mogu biti korisne u smanjenju anksioznosti. Sudionicima će biti preporučene i kognitivno-bihevioralne terapije kao učinkovit način suočavanja s anksioznošću.

Ova radionica je prilika za sve mlade ljude koji žele naučiti više o anksioznosti i razviti strategije za suočavanje s njom. Bez obzira jeste li već iskusili anksioznost ili samo želite proširiti svoje znanje o ovom važnom pitanju, radionica "Sva lica anksioznosti" je otvorena za sve. Prijavite se danas i osigurajte svoje mjesto na ovoj inspirativnoj radionici. Za prijave i dodatne informacije posjetite našu web stranicu www.isum.hr ili nas kontaktirajte na info@isum.hr. Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama.

Radionica se provodi kao dio projekta „AKTIVNI ZA POSAO – savjetodavna pomoć mladim nezaposlenim osobama u riziku od socijalne isključenosti“, u sklopu trogodišnjeg programa za razdoblje 2020. – 2023. godine „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te partnere Hrvatski zavod za zapošljavanje, Udrugu „Impress“ i Centar za razvoj mladih.

 

FOTO: PIXABY