LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kongres

Psihozij će i ove godine okupiti studente psihologije iz cijele regije

Najveći kongres studenata psihologije u regiji održat će se sedmi put po redu, ali u nešto drugačijem obliku no dosad.

Najveći kongres studenata psihologije u regiji održat će se sedmi put po redu, ali u nešto drugačijem obliku no dosad.

Psihozij 2020. sedmi je po redu kongres studenata psihologije u organizaciji Kluba studenata psihologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu – STUP. Ove će se godine održati 5. i 6. prosinca, ali u nešto drugačijem obliku nego dosad zbog novonastale situacije i epidemioloških mjera koje ona zahtijeva. Naime, sva će se predavanja moći pratiti preko Zooma.

Inače, ovaj se događaj prvi put organizirao 2011. godine te je tijekom vremena izrastao u najveći kongres studenata psihologije u regiji – njegovo je proteklo izdanje, održano 2018, privuklo više od 500 sudionika. U njegovu se sklopu odvijaju vježbaonice za istraživačke radove studenata psihologije iz cijele regije, a one studentima daju priliku da se bave znanstveno istraživačkim radom te da izlože svoje rezultate. Pri tome dobivaju i nova znanja kroz druge radove, plenarna predavanja uglednih hrvatskih i europskih znanstvenika i radionica, kao i interakcije i razmjene iskustava s kolegama studentima iz Hrvatske i inozemstva.

U narednim tjednima STUP će predstaviti detaljniji program – sva predavanja i radionice koje će se održati na online Psihoziju. Prijave za sudjelovanje otvorit će se već 9. studenog.
FOTO: PEXELS