LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maraton karijera na FFZG-u

Psiholog u poduzetničkim vodama otkriva svoj put do uspjeha

Posljednja je postaja Maratona karijera u Zagrebu Filozofski fakultet, gdje će Sandro Kraljević otkriti kako je to biti psiholog u poduzetničkim vodama.

Posljednja je postaja Maratona karijera u Zagrebu Filozofski fakultet, gdje će Sandro Kraljević otkriti kako je to biti psiholog u poduzetničkim vodama.

Postaja po postaja i Maraton karijera za ovu se godinu privodi kraju, barem za zagrebačke fakultete. Do sada je ovaj projekt Studentskog informativnog kutka obišao Fakultet političkih znanosti, Fakultet strojarstva i brodogradnje te Hrvatske studije, a sljedeći je na redu Filozofski fakultet, nakon čega će se Maraton preseliti u Osijek.

Obilazak fakulteta u Zagrebu ove će godine na FFZG-u zatvoriti Sandro Kraljević, vlasnik tvrtke Mind Lab, koji će u srijedu, 27. ožujka, od 18:30 održati predavanje pod nazivom Psiholog u poduzetničkim vodama. Mladi poduzetnik svojom će vrlo inspirativnom pričom pokazati kako se on snašao prilikom otvaranja svoje tvrtke, što je česta prepreka brojnim ljudima koji se zbog straha nisu odlučili za potez koji bi im potencijalno olakšao život.

Osim svoje priče, Sandro će govoriti o tome je li moguće živjeti od psihologije u Hrvatskoj, kako saznati krijete li u sebi poduzetnika ili ne, a pored toga će otkriti prednosti i nedostatke u odnosu na situaciju kada radite za nekoga drugoga. Očigledno je da poduzetništvo nosi sa sobom brojne obaveze i probleme s kojima se morate suočiti, no ako se znate nositi s njima, možete sami postati kreator uspješne poduzetničke priče.

Nakon što vlasnik Mind Laba zatvori Maraton karijera u Zagrebu, dvije će se preostale postaje održati u Osijeku, točnije na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu, a sve informacije o tim predavanjima možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta: Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik.

FOTO: PIXABAY