LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GRAFOS

Proširite svoje znanje o građevinarstvu i arhitekturi, uz šalicu kave

Poduzetnik Ivan Ćurić s prisutnima će podijeliti svoja bogata iskustva, s posebnim naglaskom na nedavne projekte iz IT sektora.

Poduzetnik Ivan Ćurić s prisutnima će podijeliti svoja bogata iskustva, s posebnim naglaskom na nedavne projekte iz IT sektora.

Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku (GRAFOS) časti kavom i poziva zainteresirane na treći susret u seriji Struka i znanje u šalici kave, namijenjen neformalnoj razmjeni ideja, iskustava i znanja iz područja građevinarstva i arhitekture. Događaj će se održati u petak, 17. svibnja 2024. godine, u 12 sati, u Malom baru na trećem katu.

Posebni gost događanja će biti gost Ivan Ćurić, mag. ing. aedif., vlasnik tvrtke MASSA d.o.o., poznate po dugogodišnjem iskustvu i tradiciji u izvođenju građevinskih radova. Tvrtka MASSA d. o. o. prati najnovije trendove na tržištu te primjenjuje suvremene tehnike i tehnologije, čime osigurava vrhunsku kvalitetu svojih projekata. Ivan Ćurić će s prisutnima podijeliti svoja bogata iskustva, s posebnim naglaskom na nedavne projekte iz IT sektora u Drinskoj ulici. Njegova priča o izazovima i uspjesima na gradilištima pružit će dragocjene uvide u praktične aspekte građevinske industrije.

Upišite poslijediplomski studij građevinarstva i steknite doktorat u tehničkim znanostima



Taj susret je idealan za studente koji žele proširiti svoje znanje o građevinarstvu i arhitekturi, dobiti korisne savjete o karijeri te se povezati s iskusnim stručnjacima iz industrije. Neformalna atmosfera omogućit će sudionicima da postavljaju pitanja i razmjenjuju mišljenja.
IZVOR: GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET U OSIJEKU
FOTO: UNSPLASH