LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski sportski klub GRAFOS

Prilika za sport i druženje: prijavite se na turnir u stolnom tenisu i osvojite vrijedne nagrade!

Broj je slobodnih mjesta ograničen, stoga se savjetuje pravovremena prijava kako biste osigurali svoje mjesto na turniru.

Broj je slobodnih mjesta ograničen, stoga se savjetuje pravovremena prijava kako biste osigurali svoje mjesto na turniru.

Studentski sportski klub građevinski i arhitektonski u Osijeku (GRAFOS) poziva sve studente fakulteta da se pridruže 5. turniru u stolnom tenisu koji će se održati od 15. do 17. listopada 2024. godine. Turnir će se odvijati u auli GRAFOS-a svakog dana od 16 do 20 sati, pružajući idealnu priliku za ljubitelje sporta i natjecanja da pokažu svoje vještine i osvoje vrijedne nagrade.

Sudjelujte u studentskom „cageball turniru” i osvojite bogate koje je osigurao Hajduk


Prijave su otvorene do 11. listopada 2024. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem online-obrasca koji je dostupan na poveznici. Dodatno, QR kod na vizualima turnira omogućava brzu prijavu za sve one koji su zainteresirani, a broj je prijava ograničen, pa se potiče pravovremena prijava kako bi se osiguralo sudjelovanje.

Proširite svoje znanje o građevinarstvu i arhitekturi, uz šalicu kave


Svi prijavljeni natjecatelji dobit će majice i sportske vrećice kao znak zahvale, dok će oni najuspješniji biti nagrađeni posebnim nagradama. Turnir je odlična prilika za sve koji žele spojiti sport i zabavu, upoznati nove ljude i potaknuti zdravi natjecateljski duh unutar akademske zajednice.

IZVOR: STUDENTSKI ZBOR GRAFIČKOG I ARHITEKTONSKOG FAKULTETA U OSIJEKU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA