LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

PROPUST Rok za prigovore istekao prije objave rezultata stipendije

Iako su privremeni rezultati objavljeni 11. prosinca, u dokumentu podebljanim slovima stoji da je rok za žalbu istekao još 8. prosinca.

Iako su privremeni rezultati objavljeni 11. prosinca, u dokumentu podebljanim slovima stoji da je rok za žalbu istekao još 8. prosinca.

Poznati su privremeni rezultati stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci. No, ono što je zaplijenilo pažnju nije broj prijava, ostvarenih stipendija niti bodova, već rok za prigovore koji je istekao i prije no što su rezultati objavljeni.

 
FOTO: Screenshot via Canva/ Privremena rang ljestvica
 

U dokumentu podebljanim slovima stoji da je rok za žalbu bio do  8. prosinca, iako su studenti privremenu ljestvicu dobili tek 11. prosinca. 

Prošao je jedan dan od objave rezultata, ali ispravka i obavijesti o tome da je došlo do pogreške – nema. Poslali smo upit Sveučilištu o toj situaciji jer odgovor čeka 194 studenata i studentica koji su se prijavili za stipendiju, odnosno onih 58 koji su ostvarili pravo na prigovor.

Međutim, u kratkom roku smo zaprimili odgovor sa Sveučilišta, popravili su pogrešku i objasnili da je rok za žalbu otvoren do ponedjeljka, 18. prosinca 2023. godine.

 
FOTO: Screenshot via CanvaI Privremena rang lista
 
Pravo na stipendiju ostvarila je stotinu i jedna osoba, a privremenu rang listu možete pogledati ovdje.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA, UNIRI WEB SCREENSHOT VIA CANVA