LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.

Povjerenstvo za dodjelu državnih stipenadija u STEM području znanosti Ministarstva znanosti i obrazovanja objavilo je da je došlo do pomicanja rang-lista državnih stipendija u STEM područjima znanosti. Studenti svojom jedinstvenom identifikacijskom oznakom mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi, a nju možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

Kao što je već objavljeno, studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju na svoju adresu elektroničke pošte koja je evidentirana u sustavu AAI@EduHr. 

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da u roku od pet dana od slanja ove obavijesti u aplikaciji koja se nalazi na mrežnoj stranici i kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@Edu.Hr elektroničkim identitetom označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te da unese svoj IBAN žiroračun. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. 

Ako u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatra se da odbija stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.