LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upravljanje karijerom

Projekt „Career Booster" olakšava potragu za poslom

"Career Booster" održat će se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study slučajeve.

"Career Booster" održat će se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study slučajeve.

Career Booster predstavlja jedinstvenI koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebne za brži i lakši ulazak na tržište rada. Sudionici će imati priliku steći praktična znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci te kako upravljati svojom karijerom. Dobit će potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu projekta poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, turizam, IT, prodaja i dr) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu, zapošljavanje i dr. Također, sudionici će imati priliku rješavati mini case study slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Osim toga, održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, IT-a, vještina traženja posla, upravljanja karijerom, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, soft skillsa, poduzetništva.

Career Booster Zagreb organizira udruga Start-Up u partnerstvu sa Ekonomskom klinikom, a sudjelovat će 20-ak kompanija, potpornih institucija poslovanja, tijela lokalne i državne vlasti, obrazovnih institucija, organizacija i udruga. Održat će se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Priključiti se mogu dvije kategorije sudionika: studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr) i mlade osobe do 30 godina s VŠS-om i VSS-om. Sudjelovanje je u svim aktivnostima projekta besplatno, a prijaviti se može najkasnije do 22. svibnja.

Prvo izdanje projekta u 2016. godini održano je u Rijeci, a sudjelovalo je preko 250 studenata. U dosadašnjim izdanjima u Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli sudjelovalo je 650 studenata, 70 kompanija/institucija/organizacija i 28 predavača. Pritom je desetak studenata zaposleno kod partnera koji su predstavili poslovne slučajeve. Neki od dosadašnjih domaćih i inozemnih predavača bili su Andrey Shtylenko, Miroslav Varga (Escape), Marko Mišulić (Rentlio), Jovana Miljanović, Iva Soldo (Bamboo Lab), Ivica Horvat (Plava tvornica), Martina Vrkić (Londonska škola za odnose s javnošću), Karlo Kӧnig (King Kong agency).

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na mrežnim stranicama udruge, Facebook stranici ili postavljanjem upita na start.up.udruga@gmail.com.

FOTO: Start-Up udruga         
FOTO: START-UP UDRUGA