LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Goethe-Byesar

Povodom selidbe na novu lokaciju Goethe-Institut organizira sajam knjiga

Pozvani su svi ljubitelji knjiga na njemačkom, a odabranu knjigu kući mogu ponijeti besplatno.

Pozvani su svi ljubitelji knjiga na njemačkom, a odabranu knjigu kući mogu ponijeti besplatno.

Goethe-Institut seli se na novu lokaciju, a knjižnica na staroj lokaciji u Vukovarskoj ulici zatvorena je od 28. siječnja i uskoro će ponovno biti otvorena na novoj adresi u Zadarskoj ulici 80. 

Budući da na novu lokaciju ne mogu ponijeti sve medije, u Goethe-Institutu organiziraju sajam knjiga Goethe-Byesar. Sajam će se održati u petak, 18. veljače, od 10 do 18 sati u starom prostoru, na adresi Ulica grada Vukovara 64. 

– Byesar je sajam knjiga na koji su pozvani svi ljubitelji i ljubiteljice knjiga na njemačkom: dođite, pronjuškajte i ponesite svoju omiljenu knjigu ili više njih kući, besplatno. Byesar je istovremeno i oproštaj od prostora u kojima smo dugi niz godina boravili. Tko želi, moći će na Goethe-panou podijeliti svoje sjećanje na Goethe-Institut i svoje dojmove ili u knjižnici snimiti fotografiju sebe (s knjigama, u društvu, po želji) i ponijeti je kući u analognom i digitalnom obliku. Usput ćete moći saznati sve o novoj knjižnici i njezinim ponudama. – poručuju iz Goethe-Instituta. 

Detalji o akciji dostupni su na službenom Facebook događaju

FOTO: PIXABAY