LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Popularni sajam knjiga i festival autora „Studentski Vrisak” ponovno u Rijeci!

Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci.

Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci.

Vrisak, popularni sajam knjiga i festival autora, ovog će se rujna već tradicionalno održati u Rijeci, a po drugi puta će posebno mjesto u službenom festivalskom programu imati i studentice i studenti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja Studentskog Vriska na kojem su po prvi puta svoje književne radove izlagale riječke studentice i studenti, za ovogodišnji Studentski Vrisak traže se studentski radovi iz cijele Hrvatske.

Natječaj provodi Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a natječajni žiri u sastavu Dunja Matić Benčić, Enver Krivac i Tea Tulić odabrat će i simbolično nagraditi najbolje studentske priče i pjesme koje će se čitati na drugom Studentskom Vrisku u Rijeci. Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Republici Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci. Radovi mogu biti poezija i/ili proza do tri kartice teksta, a za prijavu je potrebno poslati osnovne podatke i kratku biografiju te priložiti jedan ili više radova.

Za ovogodišnji Vrisak odabrano deset studentskih radova te novi vizualni identitet



Za prijavu je potrebno ispuniti elektronički obrazac dostupan na sljedećoj povezniciPrijave su otvorene zaključno s 1. lipnjem 2024. godine.
IZVOR: STUDENTSKI KULTURNI CENTAR, SVEUČILIŠTE U RIJECI
FOTO: STUDENTSKI VRISAK, TANJA KANAZIR