LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Popularni sajam knjiga i festival autora „Studentski Vrisak” ponovno u Rijeci!

Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci.

Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci.

Vrisak, popularni sajam knjiga i festival autora, ovog će se rujna već tradicionalno održati u Rijeci, a po drugi puta će posebno mjesto u službenom festivalskom programu imati i studentice i studenti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja Studentskog Vriska na kojem su po prvi puta svoje književne radove izlagale riječke studentice i studenti, za ovogodišnji Studentski Vrisak traže se studentski radovi iz cijele Hrvatske.

Natječaj provodi Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a natječajni žiri u sastavu Dunja Matić Benčić, Enver Krivac i Tea Tulić odabrat će i simbolično nagraditi najbolje studentske priče i pjesme koje će se čitati na drugom Studentskom Vrisku u Rijeci. Prijave su otvorene za sve studentice i studente svih sveučilišta u Republici Hrvatskoj koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska u Rijeci. Radovi mogu biti poezija i/ili proza do tri kartice teksta, a za prijavu je potrebno poslati osnovne podatke i kratku biografiju te priložiti jedan ili više radova.

Od robotike i programiranja, preko astronomije i animiranja uz radionice „Ljeta na Školjiću”Za prijavu je potrebno ispuniti elektronički obrazac dostupan na sljedećoj povezniciPrijave su otvorene zaključno s 1. lipnjem 2024. godine.
IZVOR: STUDENTSKI KULTURNI CENTAR, SVEUČILIŠTE U RIJECI
FOTO: STUDENTSKI VRISAK, TANJA KANAZIR