LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni sajam knjige

44. izdanje Interlibera kuca na vrata: Ljubitelji dobre knjige moći će uživati u 13 tisuća kvadrata izložbenog prostora

Interliber, najpopularniji sajam knjiga na ovim prostorima, ove se godine održava u periodu od 8. do 13. studenog.

Interliber, najpopularniji sajam knjiga na ovim prostorima, ove se godine održava u periodu od 8. do 13. studenog.

Već tradicionalno, sredina studenog rezervirana je za sve ljubitelje pisanog štiva i dobre knjige. Popularni Interliber svijetlo je dana ugledao sad već davne 1977., a i ove godine, na njegovom 44. izdanju, posjetitelje Zagrebačkog Velesajma očekuje bogat program i raznolika ponuda.

Interliber se ove godine održava u periodu od 8. do 13. studenog, a direktorica Zagrebačkog velesajma, Renata Suša, otkriva tehničke brojke koje ukazuju na veliki interes inozemnih izlagača i pisaca.

Ove godine održava se u četiri paviljona – 5, 6, 7 i 7a – gdje će 296 izlagača iz 15 zemalja predstaviti svoja izdanja na 13 tisuća kvadrata izložbene površine, svaki dan od 10 do 20 sati osim petka i subote, kada radno vrijeme Interlibera traje do 21 sat - istaknula je Suša na konferenciji za novinare.

Zanimljivo, izuzev bogate beletrističke ponude, posjetitelji ove godine mogu uživati i u dobroj hrani, u sklopu food truckova koji će biti postavljeni unutar samog sajma. 

Napomenimo da je ulaz za posjetitelji potpuno besplatan, a s obzirom na velik fond knjiga raznolike tematike, zasigurno će svatko može pronaći nešto za sebe, ovisno o području interesa.
FOTO: PIXABAY