LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HSA prima nove članove

Povećajte svoju aktivnost u akademskoj zajednici, pridružite se Hrvatskoj studentskoj asocijaciji

Istražite studentske udruge, odaberite najprikladniju i prijavite se.

Istražite studentske udruge, odaberite najprikladniju i prijavite se.

Studentske udruge predstavljuju udruženja studenata koji zajedničkim trudom i timskim radom nastoje doprinijeti poboljšanju studentskog standarda, povezati kolege s različitih fakulteta u zemlji i inozemstvu, osigurati dodatnu edukaciju svojih članova, ali i šire zainteresirane javnosti.

Članstvom u udrugama povećava se kreativnost, izoštravaju se organizacijske i komunikacijske vještine, sposobnost timskog rada i, ono najvažnije, stječu se nova poznanstva te prijateljstva. Zabava, nezaboravna druženja i izleti su zajamčeni :). 

Trenutno je otvoren pristupni proces u Hrvatskoj studentskoj asocijaciji (HSA) koja okuplja mlade i ambiciozne ljude, koji žele više od studiranja već više od 20 godina.

Udruga obuhvaća 6 različitih timova (Stručno usavršavanje, Kultura, zabava i sport, Međunarodna suradnja, Odnosi s javnošću, Ljudski potencijali i Financije) te redakciju studentskog poslovnog lista Manager. Uspješno djeluje organizirajući razne projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Rok za prijavu je 11. ožujka, a info-sastanak održat će se 5. ožujka na Ekonomskom fakultetu, dvorana 1, u 16 sati.

Više informacija o regrutacijskom procesu nalazi se na linku.

FOTO: HSA