LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetni smještaj

Počele prijave za ljetni smještaj u domu; cijena značajno porasla

Počele su prijave za ljetni smještaj SCZG-a.

Počele su prijave za ljetni smještaj SCZG-a.

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od danas do 1. srpnja 2022. godine, stoji na stranicama zagrebačkog Studentskog centra.
 

VEZANO: Preokret situacije: ipak ništa od poskupljenja ljetnog smještaja?Studenti koji trenutno ne borave u studentskom domu, a preko ljeta bi htjeli koristiti tu mogućnost, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj na adresi Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama koje je, kako piše na službenim stranicam Studentskog centra, od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati. Prijave se primaju i putem e-adrese poslovnica@sczg.hr, a potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mobitela, napominju iz SC-a. 

Studenti koji trenutno žive u studentskom domu i koji imaju obaveze na fakultetu i iza 15. srpnja, kada inače završava obični, a  počinje ljetni smještaj, uz predočenje potvrde s fakulteta mogu koristiti pravo na produženi smještaj. U tom slučaju, plaćaju iznos od 30 kuna po noći. Potvrda za ostvarivanje prava na produženi smještaj dostavlja se u ranije spomenutu Poslovnicu za smještaj. Na potvrdi treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Prije samog useljenja, studenti svakako trebaju odraditi liječnički pregled ako već nisu. Iznimno, pišu iz SC-a, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svojeg liječnika opće prakse u mjestu stanovanja.

Prošle godine cijena ljetnog smještaja iznosila je 900 kuna, a ove godine iznosi 1300 kuna i plaća se u Studentskom domu Stjepan Radić, u kojem će biti smješteni studenti na ljetnom smještaju.
 
PROČITAJ VIŠE: 

Studenti bijesni zbog visoke cijene ljetnog smještaja u domu

FOTO: STUDENTSKI.HR