LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetni smještaj

Počele prijave za ljetni smještaj u domu; cijena značajno porasla

Počele su prijave za ljetni smještaj SCZG-a.

Počele su prijave za ljetni smještaj SCZG-a.

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od danas do 1. srpnja 2022. godine, stoji na stranicama zagrebačkog Studentskog centra.
 

VEZANO: Preokret situacije: ipak ništa od poskupljenja ljetnog smještaja?



Student predložio rješenje za prehranu na ljetnom smještaju – vlastita kuhinja s dostavom do soba u domu


Studenti koji trenutno ne borave u studentskom domu, a preko ljeta bi htjeli koristiti tu mogućnost, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj na adresi Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama koje je, kako piše na službenim stranicam Studentskog centra, od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati. Prijave se primaju i putem e-adrese poslovnica@sczg.hr, a potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mobitela, napominju iz SC-a. 

Studenti koji trenutno žive u studentskom domu i koji imaju obaveze na fakultetu i iza 15. srpnja, kada inače završava obični, a  počinje ljetni smještaj, uz predočenje potvrde s fakulteta mogu koristiti pravo na produženi smještaj. U tom slučaju, plaćaju iznos od 30 kuna po noći. Potvrda za ostvarivanje prava na produženi smještaj dostavlja se u ranije spomenutu Poslovnicu za smještaj. Na potvrdi treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Blagajna studentskog doma na Savi će u subotu raditi skraćeno



Prije samog useljenja, studenti svakako trebaju odraditi liječnički pregled ako već nisu. Iznimno, pišu iz SC-a, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svojeg liječnika opće prakse u mjestu stanovanja.

Zagrebački Studentski centar objavio ljetno radno vrijeme menzi


Prošle godine cijena ljetnog smještaja iznosila je 900 kuna, a ove godine iznosi 1300 kuna i plaća se u Studentskom domu Stjepan Radić, u kojem će biti smješteni studenti na ljetnom smještaju.
 
PROČITAJ VIŠE: 

Studenti bijesni zbog visoke cijene ljetnog smještaja u domu

FOTO: STUDENTSKI.HR